maria11 Публикувано Февруари 19, 2014 Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 След 2 преинсталаци ( като последната бе заради хард диска) , бутоните на тъч пада спряха да работят,днес ми се появи драйвер Synaptics PS/2 Touch Pad след актуализация иначе преди липсваше.Лаптопа е отварян за почистване също,възможно ли е техника нещо да е разместил или са нужни още драйвери.Операционната ми система е Windows 7 64 bit . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2014 Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 За бутоните на тъчпада (както и за самия него) не е нужен допълнителен драйвер. Може да се инсталира такъв за допълнителна функционалност, но не е задължително. Щом бутоните не работят, значи е възможно да има хардуерен проблем. Тествай с някой стартиращ диск. Да речем зареди инсталация на Windows или някоя "жива" дистрибуция на Linux (да речем някое Ubuntu, защото е популярно). Ако и извън Windows среда не работят бутоните, значи определено има някакъв хардуерен проблем и ще трябва да се отвори лаптопът отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Февруари 20, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2014 Nigth_Raven Благодаря за съвета какво имаш предвид тестване със стартиращ диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2014 Report Share Публикувано Февруари 20, 2014 Имам предвид диск, от който може да се стартира системата, още известен като "буутващ" или "bootable". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Февруари 20, 2014 Report Share Публикувано Февруари 20, 2014 Инсталационен диск на Windows или LiveCD на някоя Linux дистрибуция.Ако нямате подръка диск на Windows изтеглете си едно Ubuntu например и запишете образа на диск.Ето едн ръководство от където може да прочетете как се записва образ(image файл) на диск. Ръководство/наръчник за работа с ImgBurn След това настройвате BIOS да зареди от този диск и ако след като зареди Ubuntu бутоните не работят значи е проблемът вероятно е хардуерен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост