rwsrumen1 Публикувано Февруари 19, 2014 Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Здравейте! Имам следния проблем.Реших да си сложа втори хард диск, но Уиндосексплоръра не го рзпознава. Биоса го разпознава,девайс менаджера го разпознава, но експлоръра не.Не зная как да го форматирам като не го виждам. Ако някой се е сблъсквал с този проблем , моля за помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2014 Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Десен клик върху Computer (Компютър) -> Manage (Управление) -> Disk Management (Управление на дискове). Системата би трябвало автоматично да предложи да инициализира новия твърд диск. От там ще можеш и да си създадеш нов(и) дял(ове) на въпросния диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rwsrumen1 Публикувано Февруари 19, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Там не го разпознава.Изобщо го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Февруари 19, 2014 Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Дай една снимка/скрийншот/ да видим какво точно има в Disk Management. Няма ли някакви полета без зададени букви и т.н? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Март 31, 2014 Report Share Публикувано Март 31, 2014 @Night_Raven,Препоръката ти за Transcend все още ли важи за външните хард дискове?Извинявам се, че пиша в тази тема, но старата ми е заключена, а ми се струва излишно да пускам нова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2014 Report Share Публикувано Април 1, 2014 Да, все още важи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост