kenshiro Публикувано Февруари 15, 2014 Report Share Публикувано Февруари 15, 2014 Здравейте! Наскоро си купих смартфон LG optimus L4 - 2 (който ми е първи) с операционна система android. Искам да си инсталирам viber и skype, но не знам от къде да ги изтегля, защото съм новак с андроида. Ако можете да ми кажете. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pha Публикувано Февруари 15, 2014 Report Share Публикувано Февруари 15, 2014 Приложения, Google Play Магазин ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Февруари 15, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2014 Заплаща ли се нещо за това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 15, 2014 Report Share Публикувано Февруари 15, 2014 Специално за тези 2 приложения, НЕ, но има и други, които се заплащат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Февруари 15, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2014 Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост