Jump to content

Модинг състезание на Cooler Master

Препоръчан пост

Здравейте,

Никога не съм писал в този форум въпреки, че имам регистрация от 8 години . Надявам се , че не нарушавам правилата (уж ги четох).

участвам в състезанието на Cooler Master с моя модификация на компютърна кутия CM force 500.

избрах кутията, защото никой друг не е правил нищо с този тип кутии  (поне не и преди мен) и най-вече защото е наистина малка кутия за висок клас геймърски компютър.

Оказах се единственият участник от България и се нуждая се от положителен вот във Facebook страницата на състезанието.

В правилата пишеше, че ще се оценява от жури но има и елемент "Гласуване през Facebook".

Моля ако някой желае да ме подкрепи може да гласува за моя мод тук  (изисква се акаунт във facebook).
Всичко за компютърът може да видите в темата  тук
Конкуренцията е голяма и нямам очаквания но все пак ще съм благодарен за всеки глас.

Това е старият ми компютър. Новият е двойно по-свиреп като перформънс но не е готов напълно все още.

Благодаря на всички, които биха гласували за мен.
Сподели другаде