Emooo Публикувано Февруари 1, 2014 Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 Здравейте , имам проблем от много време с всички плеъри , като цяло . А проблема е , че когато пусна някой филм цветовете стават зелени и всички стават , като Шрек . Това се получава на вс плеъри , които си изтегля просто незнам какво да правя гледах по сайтове и т.н , но нищо не излиза . Ако може малко помощ П.С : Мога да кача снимка зада видите какво точно имам впредвид ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Февруари 1, 2014 Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 Здравейте.Инсталирайте последната версия на драйверите на вашата видеокарта.Ако не се получи изключете хардуерното ускорение в плейърите.Ето как е при VLC Media PlayerНастройки>Видео: Премахнете маркираната отметка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Февруари 1, 2014 Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 Щом става въпрос за различни плейъри не вярвам това да помогне.Съвсем не са и нужни последните драйвъри.Пробвайте с кратка самопроверка на системен диск...Или деинсталирайте кодек-пакета.Почистете основно и инсталирайте отново,в случай че не ползватеплейъри с всичко налично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Emooo Публикувано Февруари 1, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 Пробвах и двете . Имам ъпдейтър на лаптопа и ми казва че драйварите са ок . А ВЛЦ го направих но пак вс герой са зелени ..Ако може да ми обясниш как да го направя защото не съм много на ти с тези неща :Д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Февруари 1, 2014 Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 Какви филми точно пускате?Питам понеже четох че подобен проблем съществувал при някои аниме филмчета които използвали 10 битов енкодинг.Като решение предлагат да се инсталира CCCP Codec Pack и филмчетата да се пускат през Media Player Classic.Не знам дали ще проработи но ако мислите да пробвате първо деинсталирайте текущия кодек пакет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Февруари 1, 2014 Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 Не знам каква Ви е ОС:- Но нещата са едни и същи:Влезте в Контрол панела и деинсталирайте кодек-пакетаНещо от рода K-Lite.Задължително рестартирайте системата и почистете с CCleaner или подобна.Да кажем после да инсталирате POTPlayer или друг с вградени кодеци.Що се касае кодек-пакетите...може да се е омазало нещо.А и по скромното ми мнение...те са ненужни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2014 Report Share Публикувано Февруари 2, 2014 Каква е операционната система? Каква е видео картата? Коя версия е драйверът и откъде е свалян? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Emooo Публикувано Февруари 2, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2014 Видео картата ми е Нвидиа Гт 9700 драйварите са сваляни директно от сайта на произведителите , заедно с тях имам и Нвидиа ъпдайтор , който ми държи драйвърите ъпдейтнати . И съм на Уиндоус 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2014 Report Share Публикувано Февруари 2, 2014 Кажи все пак точната версия на драйвера. И каква е архитектурата на операционната система - 32- или 64-битова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
klepoa Публикувано Февруари 6, 2014 Report Share Публикувано Февруари 6, 2014 добре аз съм с gom player и когато има някакъв проблем и не иска да ми тръгне нещо ми дава линк от където да си оправя проблема , тоест свалям си някви кодекси , с него пробвал ли си Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост