Maich Публикувано Януари 31, 2014 Report Share Публикувано Януари 31, 2014 Компютърът ми е доста стар и има 4 usb порта 3x1.0 и 1x2.0,как мога да разбера кой е 2.0? На дъното няма маркировка :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 31, 2014 Report Share Публикувано Януари 31, 2014 Аз обикновено стартирам програма "Еverest"....след това -"устройства"..."usb устройства" ...и вдясно гледам като пробвам с usb устройство (примерно флашка),а ако имам и включено - то се вижда .Моите са и "хъбове"-и на практика само едното се активира.http://imageshack.com/a/img546/3294/na2f.jpg На лаптопа имам и usb 3.0 ,така проверявах и разбрах кой от страничните usb-ta e търсеният- за да си включвам usb 3.0 -флашката -там.Когато включа usb 2.0 -флашка в usb1.0 вход -ми изписва, че "устройството може да работи по-бързо" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 31, 2014 Report Share Публикувано Януари 31, 2014 (Редактиран) .... Редактиран Януари 31, 2014 от Stoyannov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2014 Report Share Публикувано Януари 31, 2014 Компютърът ми е доста стар и има 4 usb порта 3x1.0 и 1x2.0,как мога да разбера кой е 2.0? На дъното няма маркировка :(Предполагам говориш за портовете отзад на дънната платка. Евентуално може да ги има обозначени в книжката Аз обикновено стартирам програма "Еverest"....след това -"устройства"..."usb устройства" ...и вдясно гледам като пробвам с usb устройство (примерно флашка),а ако имам и включено - то се вижда .Моите са и "хъбове"-и на практика само едното се активира. http://imageshack.com/a/img546/3294/na2f.jpgУмолявам да спрем да разпространяваме и споменаваме EVEREST като продукт. Изоставен е от много време и си има наследник - AIDA64. Нека сме актуални. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 31, 2014 Report Share Публикувано Януари 31, 2014 Извинявам се (че е извън темата):По-хубаво е ,но не винаги е рентабилно (понякога "не си струва") да се купува най-новият продукт (кола,предмет,софтуер и т.н.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2014 Report Share Публикувано Януари 31, 2014 Не съм казвал нищо за закупуване. Просто EVEREST е остарял продукт. AIDA64 има по-добра поддръжка на новите операционни системи, разпознава повече хардуер, разчита по-точно информацията от повече датчици на дънните платки, има множество отстранени бъгове и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maich Публикувано Януари 31, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2014 Благодаря !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 1, 2014 Report Share Публикувано Февруари 1, 2014 Най-лесният вариант е да слагаш флашка USB 2 поредно във всеки порт и там, където Windows-а не изпише, че устройството може да работи по-бързо, значи е USB 2 порта. Бинго Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост