crazycooper1 Публикувано Януари 26, 2014 Report Share Публикувано Януари 26, 2014 Здравейте, имам един проблем който много ме дразни. Снимките не ми се показват, а трябва да отварям всяка една и да търся тази която ми трябва. Не мога да формулирам точно въпроса си затова ще кача скрийн-ове за пример.На мен ми се виждат снимките като снимка номер 1 , а искам да се виждат като втората, без да се налага да отварям снимките. Благодаря ви много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2014 Report Share Публикувано Януари 26, 2014 Горе меню Organize -> Folder and search options -> View -> махаш отметката на Always show icons, never thumbnails -> OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazycooper1 Публикувано Януари 26, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2014 Благодаря много! Жив и здрав! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост