abracadabra Публикувано Февруари 17, 2014 Report Share Публикувано Февруари 17, 2014 Не знам да има такова за три ТВ-та. Аз ти казах кое предпочитам. Пък ти си избери от това което има на пазара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Април 30, 2014 Author Report Share Публикувано Април 30, 2014 И така - пуснах заявка за цифрова телевизия(към "Близу"), но сега си мисля дали не са ми криви сметките. Става въпрос за това, че искам да пусна цифровата на моя монитор от приемника ADB 2840C чрез hdmi кабел. После обаче се сетих - какво става със звука като на монитора нямам говорители? Може ли устройството едновременно да подава картина по hdmi(към монитора) и звук - по двата чинча(към тонколоните на компютъра)? Ако няма да стане така, почти целият смисъл се губи... Всъщност става още по-сложно, защото от колоните излиза кабел, който завършва с 3,5 мм жак(3 жака), значи ако изобщо е възможно от страна на приемника за ТВ, ще ми трябва някакъв по-особен адаптер за свързване на звука - или пък с кабел чинч-3,5 мм жак да вкарам звука в компютъра и от него - към колоните? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
thebest Публикувано Май 26, 2014 Report Share Публикувано Май 26, 2014 цифрова телевизия(към "Близу")Искрени съболезнования... дано да не си с дългосрочен договор... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост