tsefan Публикувано Януари 23, 2014 Report Share Публикувано Януари 23, 2014 Здравейте! Ползвах браузера Google Chrome. В един момент се срина и след това колкото пъти се опитвах да го преинсталирам опитите ми бяха безуспешни. Всеки път ми излизаше съобщение, че инсталационната програма на Google не можа да се стартира. Би ли ми помогнал някой? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 23, 2014 Report Share Публикувано Януари 23, 2014 Опитай това:https://support.google.com/installer/answer/99415?hl=bg-GB&ctx=share Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Януари 24, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2014 Изпълних указанията Ви в съответствие с директорията. След "Google\Update" няма папка "Clients" и директорията ,,{430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D}" (виж приложената снимка). Какво да правя по-нататък? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 24, 2014 Report Share Публикувано Януари 24, 2014 Вижте дали ще намерите решение на вашият проблем на следният линк https://support.google.com/chrome/?hl=bg&rd=2#topic=3421642 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 25, 2014 Report Share Публикувано Януари 25, 2014 Здравейте, имам проблем при инсталацията на една програма. Когато стартирам exe-то, както си зарежда нормално и изведнъж спира, сякаш нещо го спира. Това е на лаптопа - Lenovo T61. Пробвам на настолния компютър, инсталира си се нормално. Какъв може да е проблема. ОС е Windows 7. Lenovo - то е скоро преинсталиран и му теглих драйверите от Интернет. Да не би това да се получава именно от някой драйвер. Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Януари 25, 2014 Report Share Публикувано Януари 25, 2014 С коя програма точно е проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 25, 2014 Report Share Публикувано Януари 25, 2014 OTDR ToolKit. Това е малка програмка за проверка на измервания на оптични влакна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост