BuLLy Публикувано Януари 19, 2014 Report Share Публикувано Януари 19, 2014 Имам един проблем. Когато пусна лаптопа и примерно влизам в някоя страница или отворя снимка в която има черни фонове или нещо черно и се появяват някакви сини лентички който премигват и се движат .. това е в първите десетина минути и след това се оправя. Качвам и снимка за да се види по точно. Моля някой ако знае да ми каже от какво се получава това. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2014 Report Share Публикувано Януари 19, 2014 Под Safe Mode има ли такъв проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BuLLy Публикувано Януари 19, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2014 за жалост на снимката не се вижда проблема :Хпрез safe mode не съм пробвал ей сега качвам друга снимка на която се вижда какво му еето това е дано се види Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Януари 20, 2014 Report Share Публикувано Януари 20, 2014 Здравей.Имаш ли възможност да закачиш външен монитор към лаптопа?Възможно е проблемът да идва от видеокартата или матрицата на екрана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BuLLy Публикувано Януари 24, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2014 Казаха ми че най-вероятно това е от матрицата и добре че лаптопа е все още в гаранция ще го занеса по-бързо на ремонт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост