dakan Публикувано Януари 17, 2014 Report Share Публикувано Януари 17, 2014 Та днеска реших за майтап да видя до къде са я докарали ICQ. И гледам че са вкарали модерен маркетинг. Нова версия наречена ICQ 8 за Windows 8 Предлагали и безплатни разговори по Интернет хихи. И реших да си инсталирам новата им версия и да видя дали някой не ми е писал в последните 3 години. За съжаление от клиента не опях да вляза в акаунта си. В сайта същата работа, въобщението което ми изкарва еInvalid ICQ UIN, email address, or password. Please fill out the form again Според Wiki това съобщение ти се дава ако си си изтрил акаунта вече. Не помня никога ICQ да са трили акаунти преди. Това е едно от тези неща който на времето сте ползвали много. Вече от давана не го ползвате и най-вероятно никога повече няма да ползвате ама в момента когато човек разбере, че са ти го изтрили се вкопчва гневно в клавиатурата в търсене на причини. Някой от вас пробвал ли се е на скоро да си ползва ICQ Акаунта що за промени са правили за та трият акаунти и има ли някакъв начин да се разбере дали акаунта е изтрит или просто не може да се влезе в него. Паролата ми е на тинейджърска възраст и е с 3 символа чух че новите им пароли били с 8, има ли нещо такова.Най-смешното е че теоретично може човек да иска нова парола по емайла си, но си нямам и идея дали изобщо някога съм свързвал ICQ с емайл. Не е било с никой за който си спомням Направих си нов акаунт, стария ми акаунт съществува още. Добавих се даже, но не мога да видя дали имам емайл към него или не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirabilis Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Мога да помогна с проверка дали акаунтът е изтрит или не. Уточнете конкретния акаунт ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Януари 18, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Ами като се има предвид че ползвате името на бившите собственици на ICQ, а и акаунта е публично известен защо не. Вече пратих официално запитване до ICQ, но не вярвам да ми помогнат с нещо. И все пак преди това ми се иска да запитам какво мислите да направите, защото акаунта не е изтрит, аз виждам че си съществува. Има ли изтрити акаунти който да се виждат още в списъка на номера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Някакво реално доказателство, че става въпрос за официален представител на Mirabilis/Digital Sky Technologies? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirabilis Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Това, че го виждате не означава, че не e deleted. Има начин, по който може да се провери дали е deleted. Някакво реално доказателство, че става въпрос за официален представител на Mirabilis/Digital Sky Technologies?Не съм такъв нито на първите, нито на вторите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Януари 18, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Ами, повечето хора тук малко или много схващат начините, ако евентуално откриете тайната какъв е този начин. Имам предвид ако не работите за ICQ тогава не би трябвало да е тайна, ако чрез името си искате да кажете че сте техен представител, можете поне да споменете за горе-доло какъв е този начин. Не очаквате от хората просто да си дадат личните данни нали? Не вярваме в магии тук. Достатъчно е леко обяснение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirabilis Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Не е тайна. При deleted акаунтите се получава отговор, че са такива. В QIP има такава опция, но аз самият предпочитам нещо по-точно. Mirabilis е и вид цвете.:-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Интересно съвпадение е да се появи потребител със същото име като името на оригиналния автор на ICQ, но да не е официален представител, и да твърди, че може да помогне. Не казвам, че не е възможно, лично аз оставам скептичен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirabilis Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Mirabilis отдавна са погълнати от AOL, които пък препродадоха друга компания.Иначе може да хвърлите поглед на скрийншота. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Mirabilis отдавна са погълнати от AOL, които пък препродадоха друга компания.Затова написах Mirabilis/Digital Sky Technologies. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Януари 18, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Ами според тази програма акаунта ми е "Good". Предполагах че не е изтрит защото мога да го добавя като приятел в нов акаунт, естествено не може да приеме. Както и от QIP наистина има опцията да провериш статута на акаунт и от там ми казва че е "Good". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirabilis Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 "— «Аська» уже умерла. Она похожа на мертвую лошадь, которую возят по городу и пытаются оживить, — заявил Клименко. — В рамках Mail.Ru Group «аська» не нужна." :-)Ами според тази програма акаунта ми е "Good". Предполагах че не е изтрит защото мога да го добавя като приятел в нов акаунт, естествено не може да приеме. Както и от QIP наистина има опцията да провериш статута на акаунт и от там ми казва че е "Good".А www.icq.com/password какво казва ?Аз лично не се логвам в ICQ с парола, понеже има и по-модерни начини :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirabilis Публикувано Януари 18, 2014 Report Share Публикувано Януари 18, 2014 Скрийншотът по-долу, от своя страна, илюстрира как QIP и другите софтуери проверяват статуса.Пожелавам Ви приятно ползване на ICQ :-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост