ozic Публикувано Януари 15, 2014 Report Share Публикувано Януари 15, 2014 Имам два лаптопа. И двата са с ОС УИН 7. На единия имам 20 ГБ файлове. Как да ги прехвърля на другия? Не ми се занимава с флашка, защото става много бавно.Имам един кабел, на когото краищата му са като тези кабели за интернет. Помня, че преди време го бях купувал, за да споделям данни по този начин, но ставаше при УИН ХР. Сега може ли пак да стане при този Уиндоус и как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Януари 16, 2014 Report Share Публикувано Януари 16, 2014 В Старт меню -системни инстументи-Лесно Windows прехвърляне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2014 Report Share Публикувано Януари 16, 2014 Имам един кабел, на когото краищата му са като тези кабели за интернет. Помня, че преди време го бях купувал, за да споделям данни по този начин, но ставаше при УИН ХР. Сега може ли пак да стане при този Уиндоус и как?Ако имаш предвид да се изгради LAN мрежа между два компютъра, да, ще може разбира се. Принципът е същият като под Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Януари 16, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2014 Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Януари 16, 2014 Report Share Публикувано Януари 16, 2014 Някой може ли да ми обясни как става цялата работа, двата компютъра се свързват чрез LAN кабел и се създава нова мрежа между тях ? Това може ли да се получи между компютър и лаптоп с различни Windows версии ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Януари 16, 2014 Report Share Публикувано Януари 16, 2014 Аз съм правил такава мрежа с кросоувър кабел,получава се и с различни версии на Windows.Като се свържат двата компютъра IP-адресите се задават ръчно(напр.единия 192.168.0.1 а другия 192.168.0.2) и маска 255.255.255.0.Остава да се споделят папките които ще се прехвърлят.Достъпът до тези папки след споделянето може да се осъществи от "Мрежи" или като се напише Ip адреса директно в Run на Windows(напр. //192.168.0.1) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост