dhamitak Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Телефонът ми е Samsung galaxy grand Duos-имам следните 2 проблема:напоследък доста бавно ми се отварят категориите за файлове,съобщения,клавиатурата за набиране,а другия още по-важен за мен проблем е че не мога да премествам файлове снимки и други,като ми изписва ``преместването неуспешно``!Как може да се реши този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Темата ще бъде преместена в подходящ раздел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dhamitak Публикувано Декември 29, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Понеже става дума за мобилен телефон,а не за персонални компютри,ме публикувах темата тук!Извинявам се,за което!Сега по темата-дали ако изтрия някои данни проблемът ще се оправи и как може да се свърже телефонът към компютъра,защото съм пробвал с usb кабел и не става,а и със софтуера Samsung kies също не стана!На телефона ми изписваше,че няма подходящ софтуер и драйвери,уж си свалих драйвери и пак не може!Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Януари 1, 2014 Report Share Публикувано Януари 1, 2014 Здравей.Като свържеш телефона с компютъра разпознава ли го изобщо?Пробвал ли си с друг USB кабел?Пробва ли през различни USB портове на компютъра?Доколкото четох някои модели не работят с USB 3.0 порта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост