adba Публикувано Декември 28, 2013 Report Share Публикувано Декември 28, 2013 След опити да си възвърна иконката на ABV Notifier и запаметените в него abv-пощи и пароли, и накрая чрез връщане към стандартните настройки в надеждния режим на Mozilla Firefox 3.5.10 (Windows XP) все пак успях. Проблемът е, че при тези опити ми изчезнаха всички отметки и почти половината от запаметените пароли от различни регистрации в интернет.Въпросите ми са: - Може ли да си възстановя предишните запаметени отметки и регистрации и ако сега в Mozilla запаметя нови отметки и нови регистрации и пароли как да ги извлека и съхраня, за да мога да ги ползвам след преинсталация и смяна на браузера?Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesyo Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 За запаметяване и възстановяване на отметки и пароли на Мозилата използвам Mozbackup. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Свали си Mozbackup и направи един бекъп файл с него.След като преинсталираш ОС и браузъра можеш да възстановиш настройки,пароли,отметки и др. със същата програма като посочиш бекъп файла който си направил преди това.Въпросната програмка работи само с Mozilla Firefox и не знам дали е възможно да прехвърлиш настройките и паролите си в друг браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nb061962 Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Защо като разглеждам някой от сайтовете по точно продавалника ми се получава следното съобщение:Грешка в кодирането на съдържаниетоСтраницата не може да бъде показана, защото използва невалиден или неподдържан вид компресия. Моля, свържете се със собствениците на сайта, за да ги информирате за проблема.Може ли някой да помогне или да каже от какво се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост