Jump to content

Препоръчан пост

След опити да си възвърна иконката на ABV Notifier и запаметените в него abv-пощи и пароли, и накрая чрез връщане към стандартните настройки в надеждния режим на Mozilla Firefox 3.5.10 (Windows XP) все пак успях. Проблемът е, че при тези опити ми изчезнаха всички отметки и почти половината от запаметените пароли от различни регистрации в интернет.
Въпросите ми са: - Може ли да си възстановя предишните запаметени отметки и регистрации и ако сега в Mozilla запаметя нови отметки и нови регистрации и пароли как да ги извлека и съхраня, за да мога да ги ползвам след преинсталация и смяна на браузера?

Предварително благодаря!

Сподели другаде

Свали си Mozbackup и направи един бекъп файл с него.След като преинсталираш ОС и браузъра можеш да възстановиш настройки,пароли,отметки и др. със същата програма като посочиш бекъп файла който си направил преди това.

Въпросната програмка работи само с Mozilla Firefox и не знам дали е възможно да прехвърлиш настройките и паролите си в друг браузър.

Сподели другаде

Защо като разглеждам някой от сайтовете по точно продавалника ми се получава следното съобщение:Грешка в кодирането на съдържанието

Страницата не може да бъде показана, защото използва невалиден или неподдържан вид компресия.

Моля, свържете се със собствениците на сайта, за да ги информирате за проблема.Може ли някой да помогне или да каже от какво се получава.

Сподели другаде