ridik1983 Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 Здравейте,моля за малко помощ относно един малък лаптоп на който не мога да накарам да тръгне WiFi-то лаптопа е Acer Aspire one D257 сложих какви ли не драйвери но не става нещо явно я бъркам някъде работата ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 Здравейте,моля за малко помощ относно един малък лаптоп на който не мога да накарам да тръгне WiFi-то лаптопа е Acer Aspire one D257 сложих какви ли не драйвери но не става нещо явно я бъркам някъде работата ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен. Благодаря предварителноТака само можем да гадаем.Виж във Диспечера на устройствата дали се засича безжичният адаптер?Коя е ОС? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 ами няма засечени безжични адаптери дава ми едни жълти питанки а ОС е XP SP3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 ами няма засечени безжични адаптери дава ми едни жълти питанки а ОС е XP SP3Дай едн снимка от Диспечера на устройствата.Така по лесно ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 как ставаше снимката че не съм го правил повече от веднъж и съм го забравил знам че се натискаше нещо на клавиатурата ама съм, забравил май успях да го направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 снимах дисплея ама да ти кажа не знам как да го кача ту за да е видиако можеш ми помогни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 снимах дисплея ама да ти кажа не знам как да го кача ту за да е видиако можеш ми помогниКогато започнеш да пишеш, долу във дясно има /Повече опции/.Можеш от там да я качиш.А може да използваш следният хост.http://prikachi.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 За допълнителна помощ може да използвате тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 http://prikachi.com/images.php?images/921/6887921F.j ето това снимах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 http://prikachi.com/images.php?images/921/6887921F.j ето това снимахДо тук добре.Сега ми трябва да видя какво има във Network adaptersРазклони го и направи още една снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 http://prikachi.com/images.php?images/972/6887972f.jpg ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 http://prikachi.com/images.php?images/972/6887972f.jpg етоПонеже, не съм работил със такъв лаптоп,поогледай го отстрани.Дане би да има механично копче за включване на безжичният адаптер.Ако няма, използвай бутоните на клавиатурата за да го включиш.Натисни Fn+F3 .Погледни дали ще се появи във Диспечера на устройствата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 пробвах и това ама не става нищо само се чува някакви пукания който са стандартни за WIN но не се включва индикатора за да ми покаже че Wifi-то работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 пробвах и това ама не става нищо само се чува някакви пукания който са стандартни за WIN но не се включва индикатора за да ми покаже че Wifi-то работиСигурен си, че нямаш механично ключе?Огледа го внимателно,нали?Нали на бутона F3 със синьо, е знака на безжичният адаптер?Някога работил ли е този адаптер?Ако е работил, какво е станало, че да спре?Да не си пипал по BIOS-а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 ridik1983, можеш да направиш следното:Щракни на бутона Старт -> Изпълнение, въведи в полето msinfo32 и потвърди. Ще се отвори прозорец с информация за системата ти; в случая ти трябва раздела Компоненти -> Проблемни устройства. Отвори го и след това щракни върху менюто Файл -> Експортиране... - така можеш да създадеш текстов файл с информация за проблемните устройства.Прикачи файла към следващия си коментар или копирай съдържанието му - така ще можем да намерим точните драйвери за твоите устройства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост