mustang_turbo Публикувано Декември 25, 2013 Report Share Публикувано Декември 25, 2013 Здравейте и честита коледа! Проблема ми е, че Skype претоварва компютъра ми. Със Windows 8 съм и проблема се появи преди 2-3 дни. Без да говоря по skype процесора стига до 50-80%. Без включен skype компа ми е нe надвишава 10%. Незнам какво да правя, допитах се до няколко приятели и те ме посъветваха да преинсталирам skype, но това не помогна... Не съм 100% сигурен, че е вирус, но за друго не се сещам... Някой викат, че е от самият skype, но при положение, че други приятели нямат този проблем и при това моят е от скоро не съм съгласен, че е от skype... По-надолу съм прикачил файловете от MBAM и DDS, както и снимки на процесите със и без skype. Ако имате идеи?Благодаря и весело посрещане на празниците!mbam-log-2013-12-25 (16-25-48).txtattach.txtdds.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icotonev Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 Здравейте и Честита Коледа..! http://briteccomputers.co.uk/wp-content/uploads/2012/10/qrazy508-240x140.jpgМоля изтеглете Farbar Recovery Scan Tool и го запазете на десктопа.Стартирайте файла FRST.exe.Програмата ще се стартира. Натиснете YES за да се съгласите с лицензионното споразумение.Сложете всички отметки.Натиснете бутона SCAN.Ще се създадат два лог файл с името - FRST.txt и Addition.txt на десктопа.Файлът FRST.txt копирайте в следващия си пост. Addition.txt прикачете в следващия си коментар (погледнете опцията Прикачени файлове, когато публикувате мнение). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 Ето ги двата файла от програмата.FRST.txtAddition.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icotonev Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 Изтеглете прикачения файл и го запазете там, където сте свалили FRST.exe => fixlist.txtСтартирайте отново FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж и изчакайте.Ще се създаде нов лог файла FixLog.txt. Публикувайте съдържанието му в следващия си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Декември 26, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2013 ГотовоFixlog.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icotonev Публикувано Декември 29, 2013 Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Има ли промяна по системата ви...Проблема със Skype актуален ли е..? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Декември 29, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2013 Няма промяна. В момента Skype ми е на 41% обаче сега се сетих, че някой път компа зацепва за по 5-6 секунди. В смисъл както си слушам музика и си ровя в нета, компа забива и немога да правя нищо... дори и курсора не се движи. Незнам дали тази информация е от полза и ще помогне или дали изобщо има връзка със skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Януари 6, 2014 Report Share Публикувано Януари 6, 2014 Няма промяна. В момента Skype ми е на 41% обаче сега се сетих, че някой път компа зацепва за по 5-6 секунди. В смисъл както си слушам музика и си ровя в нета, компа забива и немога да правя нищо... дори и курсора не се движи. Незнам дали тази информация е от полза и ще помогне или дали изобщо има връзка със skype. Здравей! Като съвет само, няма да е лошо да си пуснеш проверка на твърдия диск, ако досега не си пускал! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Януари 6, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2014 Здравей! Като съвет само, няма да е лошо да си пуснеш проверка на твърдия диск, ако досега не си пускал!Пускал съм, уж няма повредени сектори или други грешки. Пускал съм само вградената в Windows където е. Мисля да изтегля HDD Regenerator и да пробвам с нея. Гледах в форума, че няколко човека я препоръчват, ставало бавно но доста качественно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Януари 6, 2014 Report Share Публикувано Януари 6, 2014 Не знам с какво точно си проверявал, но опитай със HDD Regenerator не че тя е нещо особено, но ще те насочи, ако имаш забавяния по диска! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Януари 6, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2014 Сега свърши сканирането със HDD Regenerator нито забавяне има, нито лоши сектори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост