doktor_haus Публикувано Декември 21, 2013 Report Share Публикувано Декември 21, 2013 здравейте от около 1 месец на сам лиско започна да ми прави проблеми,както стоя във фейсбук и рефрешвам нещо или гледам снимки,изведнъж спира да отваря самия сайт Facebook а другите страници си зареждат,проблема го има само през него,а през другите браузъри всичко си върви нормално и няма проблем със зареждането,пробвах да изчистя кеш,история и прочие но проблема си остава и след време се оправя сам,версията която ползвам е 26 на Windows 8 Pro х 64 ето и какви добавки имам инсталирани http://puu.sh/5TNKU.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2013 Report Share Публикувано Декември 22, 2013 Опитай да забраняваш добавките една по една и тествай дали ще има проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Декември 23, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2013 изключих ги всичките до една и опитах,проблема отново е на лице,рестартирах компа оправи са за 1 ден има няма (не си изключам компа нито затварям браузъра) и започна отново да го прави тоя проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 26, 2013 Report Share Публикувано Декември 26, 2013 За жалост не използвам нито Mozilla Firefox, нито Facebook, така че не мога да дам конкретен съвет. Може би да опиташ с по-стара или по-нова (да речем някоя beta) версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост