Hrisi78 Публикувано Декември 20, 2013 Report Share Публикувано Декември 20, 2013 Здравейте, до скоро ползвах Опера 18, безпроблемно, но повече ми допадат по-старите версии, и реших да се върна на Опера 12.16 Build 1860 International, но там ми се появи следния проблем, при опит да зареда следната страницата - https://apps.facebook.com/candycrush/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0 , ми излиза съобщение: "Защитно предупреждение. Информация от тази защитена страница ще бъде пратена към НЕзащитена страница на адрес candycrush.king.comСилно препоръчително е да НЕ пращате поверителни данни без защита."и зареждането приключва до тук. До сега проблем с тази страница не съм имала, може ли някой да даде съвет какво да правя. Благодаря предварително П.П. пробвах да маскирам Опера като Мозила, но без резултат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 21, 2013 Report Share Публикувано Декември 21, 2013 Дай снимка, ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Hrisi78 Публикувано Декември 22, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2013 Която и да е от двете опции да избера, резултат няма.ПП. Не съм спец, но се постарах.Ако нещо не е както трябва моля да ме извините Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2013 Report Share Публикувано Декември 22, 2013 Щом нито една от опциите не води до желания резултат, значи може би просто Facebook не функционира добре под Opera 12.16. Не мога да потвърдя, защото не използвам Facebook. Може би някой друг потребител ще сподели своя опит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост