georgi711220 Публикувано Декември 8, 2013 Report Share Публикувано Декември 8, 2013 Здравейте!Ще пътувам на 15 до Испания, а в края на януари до Русия.Имам дебитна карта с около 2 500 лв. Интересуваме ме, дали мога да я ползвам в чужбина?Ако ползвам банкомат в Испания, евро ли ще мога да тегля, ако в сметката си имам български левове? Или трябва да изтегля българските пари и да вкарам в каратата евро?Ще извинявате за глупавия въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 8, 2013 Report Share Публикувано Декември 8, 2013 Здравейте,ето ви едно предложение:Отваряте си интернет, намирате си банката и там телефони за връзка. Обаждате се и питате, всичко, което ви интересува.Принципно много зависи от това каква ви е картата(не само в общи линии дебитна), но може да теглите евро, дори и да имате български лева, въпросът е дали вашата карта, може да "работи" в чужбина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Декември 9, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2013 Аха, ясно. Благодаря! Като имам път към банката, ще ги попитам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост