batetoo2 Публикувано Декември 8, 2013 Report Share Публикувано Декември 8, 2013 Значи знам, че моя компютър е доста слаб за, която и да била от по-новите игри, но си инсталирах играта по-горе. Всичко мина добре, но когато стане време да започна обиколка т.е. още при първата игра ми изписва този проблем. Същия проблем излезе и при NFS Shift. Игрите ги тегля от Замунда. Според мен проблема може да е това, че намалям видео настройки, за да мога да я играя по кадърно. В интернет за този проблем пише да се изтрие файла за настройките на видеото. Е аз го изтрих, след това пак си направих моите настройки, но без резултат. Опитах и видео настройки по подразбиране, но пак ми изписа тоя проблем. Не знам дали е от значение, но първоначално като инсталирах играта нямаше physxloader.dll и трябваше да го дръпна от нета, за да тръгне играта. Някаква идея как да я подкарам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Декември 8, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2013 Оправих се. Свалих този physloader от сайта на nvidia ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост