F0rb1dd3j Публикувано Април 6, 2014 Author Report Share Публикувано Април 6, 2014 Трябва. Но при положение че всеки дъмп фал е различен, трябва да пробваме всичко.Така пуснах го и ми се зареди Windows-a сега какво за сега нямам син екран ? Сега какво да го ресна да влезна в сафе моде с Command Processor (cmd) и да го премахна ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 6, 2014 Report Share Публикувано Април 6, 2014 Така пуснах го и ми се зареди Windows-a сега какво за сега нямам син екран ? Сега какво да го ресна да влезна в сафе моде с Command Processor (cmd) и да го премахна ? Не не.Остани си така и известно време.Пробвай всички неща както обикновенно правиш.Въпроса е да се стигне до син екран.И след това какво следва.Ако не можеш да заредиш ОС, значи че се е докоснала до лош драйвер.Ако зареди ОС значи че не е от драйвер.Можеш да спреш Driver Verifier от командният прозорец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 6, 2014 Author Report Share Публикувано Април 6, 2014 Не не.Остани си така и известно време.Пробвай всички неща както обикновенно правиш.Въпроса е да се стигне до син екран.И след това какво следва.Ако не можеш да заредиш ОС, значи че се е докоснала до лош драйвер.Ако зареди ОС значи че не е от драйвер.Можеш да спреш Driver Verifier от командният прозорец.Обаче проблема е там че го спрях .... има и нещо друго обаче след като го спрях и се си пуснах компа ми няма драйвера за мрежовата карта ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 6, 2014 Report Share Публикувано Април 6, 2014 Обаче проблема е там че го спрях .... има и нещо друго обаче след като го спрях и се си пуснах компа ми няма драйвера за мрежовата карта ???Защо е трябвало да го спираш.Това няма да ти навреди по никакъв начин.А драйвера на мрежовата ти карта не може да е премахнат от Driver Verifier.Ако ти е проблем намирането на драйвера на твоята Мрежова карта, пиши кой модел е и ще видим какво може да се направи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 6, 2014 Author Report Share Публикувано Април 6, 2014 Защо е трябвало да го спираш.Това няма да ти навреди по никакъв начин.А драйвера на мрежовата ти карта не може да е премахнат от Driver Verifier.Ако ти е проблем намирането на драйвера на твоята Мрежова карта, пиши кой модел е и ще видим какво може да се направи!То ми е вградено в дъното .. а ако не е от Driver Verifier тогава как сам се е махнал ? а да пусна ли пак Driver Verifier ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 6, 2014 Report Share Публикувано Април 6, 2014 То ми е вградено в дъното .. а ако не е от Driver Verifier тогава как сам се е махнал ? а да пусна ли пак Driver Verifier ???Да пусни го.Нека да си работи така до следващият син екран.И тогава го изключи.И идея си нямам как се е махнал.Но Verifier-а нама тази опция да премахва драивери.Пак ти казвам.Ако не можеш да се справиш със намирането на драйвера, пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 6, 2014 Author Report Share Публикувано Април 6, 2014 Да пусни го.Нека да си работи така до следващият син екран.И тогава го изключи.И идея си нямам как се е махнал.Но Verifier-а нама тази опция да премахва драивери.Пак ти казвам.Ако не можеш да се справиш със намирането на драйвера, пиши.Инсталирах си драйвера за лан картата имах си го няма сини екрани ама ся забива и до там сам трябва да го ресна ... и това ми го прави само на цс-са .. имам други игри където не са към нет-а и с тях няма ядове .. ( нямам други които са към интернет-а да видя дали и с тях ще прави същото .. ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 8, 2014 Report Share Публикувано Април 8, 2014 Инсталирах си драйвера за лан картата имах си го няма сини екрани ама ся забива и до там сам трябва да го ресна ... и това ми го прави само на цс-са .. имам други игри където не са към нет-а и с тях няма ядове .. ( нямам други които са към интернет-а да видя дали и с тях ще прави същото .. ) М да.Оправиха вече проблема.Можем да продължим.Можеш ли да видиш във Диспечера на задачите какво става, във момента когато ти забие.По добре ще е да направиш снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 14, 2014 Author Report Share Публикувано Април 14, 2014 М да.Оправиха вече проблема.Можем да продължим.Можеш ли да видиш във Диспечера на задачите какво става, във момента когато ти забие.По добре ще е да направиш снимка.Не мога да отворя нищо когато забие ... забива и само рестарт може да дам ако той сам не се рестартира но го прави само на играта където ми е към интернет-а другите където са без ( и където са много по тежки и товарят нямам ядове с тях ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 14, 2014 Report Share Публикувано Април 14, 2014 Не мога да отворя нищо когато забие ... забива и само рестарт може да дам ако той сам не се рестартира но го прави само на играта където ми е към интернет-а другите където са без ( и където са много по тежки и товарят нямам ядове с тях ) Опитвал ли си да обновиш драйверите на твоята лан карта? Или безжичен адаптер. /Незнам как се свързваш към нета/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Юни 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2014 Сега започна да ми забива и да дава сини екрани на всички игри ... Не знам вече какво става ... слагах и новия драйвер за видеото 14.4 и пак същото после си върнах 13.12 и пак забива и само рестарт го оправя вчера 2 сини екрана даде с грешки http://dox.bg/files/dw?a=bbafe848e8 - това са минидъмп файловете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Юли 19, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 19, 2014 Отново имам проблеми смених захранването понеже стигнах до извода че е слабо предишното и при товар дава сини екрани затова купих ново 700Вата и отново син екран 1вия път беше изключване и после сам се пусна а сега ми даде син екран 0х0000007f ( http://dox.bg/files/dw?a=7de5b7e587 ). Моля помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Юли 20, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2014 Отново син екран 0х00000001Е но нямам дъмп файл за него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2014 Report Share Публикувано Юли 20, 2014 Всички драйвери ли са актуализирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Юли 20, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2014 Всички драйвери ли са актуализирани?Ми от 1 година г/д нямам нови драйвери в официалният сайт на дъното ( а дъното е p8z77-v lk освен ако ако трябва да ги свалям от друго място ) а за видеото съм с последната пълна версия на драйвера има само една по нова но тя е бета ( не слагам бета версии но ако трябва ще го направя ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост