s.feradov Публикувано Декември 31, 2013 Report Share Публикувано Декември 31, 2013 Има значение от гледна точка на това, какво точно се търси като информация от теста. Иначе да, може да я пуснете при честота от 1600MHz, но има доста голяма вероятност резултатите да не са позитивни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Декември 31, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2013 Има значение от гледна точка на това, какво точно се търси като информация от теста. Иначе да, може да я пуснете при честота от 1600MHz, но има доста голяма вероятност резултатите да не са позитивни.Защо ? ако изкара грешки на 1600мгх ( ако успея да я подкарам преди да даде син екран ) дали ще е зареди повредена рам или ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 31, 2013 Report Share Публикувано Декември 31, 2013 Досегашните резултати показват ясно, че системата става крайно нестабилна при задаване на тази честота на RAM-паметта. Най-добрият начин да се провери дали проблемът се корени в нея, е въпросната памет да бъде инсталирана на друга система и пусната на проблемните честоти. Все пак, опитайте да стартирате теста при въпросните стойности. Нека само да подчертая, че прирастът в производителността на системата няма да бъде много осезаем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Януари 3, 2014 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2014 Ок благодаря ви много ще видя какво да направя по въпроса с рамта ако намеря друга машина ще ги изпробвам но за сега ще остана на 1333 ( работи добре ) благодаря ти пак за отделеното време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 5, 2014 Author Report Share Публикувано Април 5, 2014 Здравейте имам пак странен проблем :С .. вече от 2 дена започна да ми забива компа и да се рестартира сам до преди това ми даваше сини екрани ни сега забива и се реска и не знам на какво се дължи? .. вчера му пуснах мемтест изкара 6 пасс-а без грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 Архивирайте папката C:\Windows\MiniDump . Също така дайте 1 снимка от програмата HWmonitor. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 5, 2014 Author Report Share Публикувано Април 5, 2014 Архивирайте папката C:\Windows\MiniDump . Също така дайте 1 снимка от програмата HWmonitor.http://dox.bg/files/dw?a=908693daca http://prikachi.com/images/969/7230969J.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 Правил ли си Overclock? Ако да, тогава го махни, като премахнеш CMOS батерията от дъното за няколко минути. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 5, 2014 Author Report Share Публикувано Април 5, 2014 Правил ли си Overclock? Ако да, тогава го махни, като премахнеш CMOS батерията от дъното за няколко минути.Не съм но не знам дали предишния собственик е правил .. понеже го взех 2-ра ръка на 3-4 месеца Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 Занули настройките на BIOS. Изключи компа, от контакта също. Извади батерията за 3-4 мин. натисни копчето за включване 1-2 пъти, сложи батерията обратно. Пиши дали има някакъв резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 5, 2014 Author Report Share Публикувано Април 5, 2014 Направих го и нищо сега влезнах отново да видя дали ще има проблеми и .... Отново заби и веднага рес. след това пробва да ми зареди нещо ( както при преинстала когато зарежда боот-сд-то ) не успя ресна се после се пусна и ми даде да възстановя виндов-са .... възстанови се после рес и ми даде че виндовса не е оригинален смени ми снимката на екрана с черна .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP Файла "ntoskrnl.exe" е част от Windows NT Operating System Kernel. Възможно е да е от софтуерен конфликт или хардуерен проблем. Стъпка 1 Актуализирай всички драйвери. Теглиш Driver Fusion. Влизаш под Safe Mode триеш драйвера, стартираш Driver Fusion премахваш остатъците от драйвера и инсталираш най-новия. Стъпка 2 Изтегли и инсталирай HDTune. Стартирай програмата и дай 1 снимка от таб Health. Стъпка 3 Спри Automatic Updates. Отвори Command Prompt като администратор. В прозореца въведи следната команда: sfc /scannowСлед като приключи процеса рестартирай системата. Стъпка 4 Отвори Event Viewer и запази логовете от таб Applications и System. Прикачи ги на хост и дай линк за изтеглянето им. Стъпка 5 Стартирай вградения инструмент за тестване на рам паметта. Ако си с повече от 1 плочка рам, тествай всяка поотделно. Windows Memory Diagnostic Tool Пиши какви са резултатите от тестването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 5, 2014 Author Report Share Публикувано Април 5, 2014 Стъпка 2 = http://prikachi.com/images.php?images/86/7232086q.jpg Стъпка 3 = Направена Стъпка 4 = http://dox.bg/files/dw?a=f8bacce5ea Стъпка 5 = не откри нищо но не знам защо след като ми се пусна компа не ми изкара резултатите но докато ги сканираше гледах и нямаше грешки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 5, 2014 Report Share Публикувано Април 5, 2014 Грешката означава, че е инсталиран несъответстващ или дефектен хардуер. Марка и модел на дъното? Погледни за подути кондензатори по дънното. Другото което се сещам е актуализация на BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
F0rb1dd3j Публикувано Април 5, 2014 Author Report Share Публикувано Април 5, 2014 Одеве го отварях да го подухам малко :П .. и гледах нищо не видях за подути кондензатори ( не са като старите онези огромните черни ) иначе дъното ми е asus p8z77-v lk Сега отново докато си слушам музика и играех ми заби за 1сек. и веднага се рестартира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост