dan40o Публикувано Декември 5, 2013 Report Share Публикувано Декември 5, 2013 Като не искаш TFC, изтегли прикачения файл. Написах ви специално за вас програма да ви трие TEMP и Windows TEMP папката. За 64 битова с-ма. тук За 32 битова с-ма тук Който иска сорса да драсне на ЛС. Стартирай програмата. След няколко секунди ще се отворят 2 текстови документа, в тях пише какво е изтрито. Ако искаш ги прикачи, за да ги огледам. П.С. Програмата е тествана на моята машина и работи без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Декември 7, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2013 Стоянов, аз знам как да изчистя Темп-а, въпросът е какво не трябва да се чисти от тази папка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 7, 2013 Report Share Публикувано Декември 7, 2013 Всичко трии от нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Декември 8, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2013 Всичко трии от нея. Послушах съвета ти и изтрих всичко. Направих го ръчно. Озадачи ме фактът, че когато селектирах файловете за изтриване - се изписа, че са набелязани 17, 328 items / 162 MB, а когато се изтриха ми показа изтрити 194, 430 items / 8,84 GB ....?! Защо има такова разминаване в данните? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 8, 2013 Report Share Публикувано Декември 8, 2013 Защо има такова разминаване в данните? Не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Декември 8, 2013 Report Share Публикувано Декември 8, 2013 Защо има такова разминаване в данните? Защото си изтрил папки със скрити файлове и папки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Декември 10, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2013 Защото си изтрил папки със скрити файлове и папки. Това може ли да се окаже проблем?! Или щом са в тази папка - вече не са необходими? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 10, 2013 Report Share Публикувано Декември 10, 2013 Нищо в Temp папката не е необходимо. Там има само временни (затова и се казва така) файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост