MRBR Публикувано Август 24, 2006 Report Share Публикувано Август 24, 2006 Изтеглих - Flash Player - инсталирах го , но той ми е в полза само за преглед на свалените файлове .swf до колкото разбирам ! проблема е ,че примерно в www.mail.bg като вляза не ми се зареждат разните му там банери , картинки и тем подобни примигващи ефекти ! Виждам само едно (х) вместо обекта. В сайта на COCA-COLA.BG би трябвало да виждам Flash анимациите, но неби ! Предлага ми да си инсталирам Macromedia Flash Player. Това обаче вече е направено и проблема си остава . . . ? Опитах и с някои настройки в самия Internet Explorer и по браузера - пак нищо ! ; моля Ви да ми помогнете , благодаря предварително на всички отзовалисе ! ! ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 24, 2006 Report Share Публикувано Август 24, 2006 И един приятел имаше такъв проблем... реши го много лесноинсталира FireFox.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MRBR Публикувано Август 24, 2006 Author Report Share Публикувано Август 24, 2006 Мислех си за тази алтернатива, докато се рових из сайта четейки мнения по форумите за Лисицата; Засега обаче ще се въздържа от тази мярка ! Мерси за предложението IVAN . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2006 Report Share Публикувано Август 24, 2006 Да не би да имаш защитна стена, която да ти блокира флаш обектите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 24, 2006 Report Share Публикувано Август 24, 2006 Възможно е да е от някой pop-up blocker. Кажи какви програми от подобен род имаш инсталирани на компютъра си. Между другото ето една снимка, която потребителя ми изпрати, за да видя проблема му: http://pics.softvisia.com/design/pics/1715/mailbgws6.th.jpeg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MRBR Публикувано Август 25, 2006 Author Report Share Публикувано Август 25, 2006 Значи, относно програми като огнени стени не са инсталирани / освен касперския, който май е нещо като за корпоративни клиенти, но в тази версия 5 невиждам да има / ; освен това има инсталирани стандартните : Google Toolbar for IE, Yahoo! Toolbar - те са сас съответните приложения за блокаж на PopUp и почистване на шпиони. Все пак и на другите компютри има инсталирано това което описах - обаче при тях този проблем не се наблюдава ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост