StuFF Публикувано Ноември 28, 2013 Report Share Публикувано Ноември 28, 2013 Здравейте ! Винаги сте ми помагали в избора на нова покупка , или затрудняването с някои програми ! Сега имам нужда пак от вашата помощ ! Нямам никакъв опит с изборът на таблет , а гледам , че утре в един сайт дават с голямо намаление продукти и мисля да се възползвам от това ! Та въпросът главно за таблета ми е :Главно искам да го ползвам за работа в интернет , което ще рече че търся нещо със стабилна батерия ! Да е с нормални размери за малка чантичка или за джоба ( не някой бумбалник - като телевизор ) ! Не ми трябва толкова да гледам филми , да слушам музика или такива работи ( не че няма да ги ползвам де ) но главно за работа в интернет ( facebook , сайтове и така ) . Давайте предложения ! П.П : Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 28, 2013 Report Share Публикувано Ноември 28, 2013 Нека да пуснат намаленията в този сайт да видим какви модели има и на какви цени, пък тогава ще изберем нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Ноември 29, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2013 Аз вече направих моят избор ! Спрях се на Ipad Mini . Някой би ли ми дал малко повече информация за възможностите му , и примерно мога ли да си вкарам постоянен интернет дори и да не сам в покритие ( смисал да няма wi-fi ) а аз пак да си имам интернет ? Разполага ли с GPS ? Имам и още много въпроси но се надявам ако някой даде линк с опростена информация ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Декември 2, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 2, 2013 Хайде де никой ли неможе да ми помогне малко ? А също така ако някой знае от каде мога да си купя стойка с клавиетура за него и г/д цената ще ми е от полза . Ето го ipad-a http://www.plesio.bg/tableti-c-69981200/apple-ipad-mini-wi-fi-16gb-black-p-292885.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Milen45 Публикувано Декември 7, 2013 Report Share Публикувано Декември 7, 2013 Само за ориентиране наскоро четох че Samsung са били признати за конструктори на годината надминавайки спокойно всички други производители на таблети включително и Apple.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Декември 7, 2013 Report Share Публикувано Декември 7, 2013 Здравей, може някой да помогне - но дай някакви по-отличителни черти на това което искаш? Размер на дисплея, резолюция, операционна система - предпочитана, да е с 3G или само с Wi-fi? Дай малко конкретика - много е общо - искам таблет за интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi073 Публикувано Декември 7, 2013 Report Share Публикувано Декември 7, 2013 Като искаш да имаш на всякъде нет си търси,такъв който има 3G.Този няма така че,ще разчиташ само на WIFI.Виж този - http://www.plesio.bg/tableti-c-69981200/asus-google-nexus-7-32gb-3g-p-295650.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Декември 7, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2013 Заделил съм 350лв. Търся го главно за работа с интернет ( нито играя игри , нито ще гледам много филми или музика ) . Трябва ми г/д с добра батерия 7-10 часа. И да има 3G защото както споменах по горе ще си вкарам от някой мобилен оператор интернет защото главно го вземам за това. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост