pepy86 Публикувано Ноември 26, 2013 Report Share Публикувано Ноември 26, 2013 Здравейте на всички пиша ви защото имам следния проблем: Преди няколко дни си купих 3 Д Телевизор Филипс 40 инча! Свързах го към компютъра с HDMI кабел с надеждата да гледам 3Д но уви...... образите са размазани и както и да сменям опциите подобрение нямаше. Реших да взема от един приател външен Хард диск, записах няколко филма от Замундата и нещата се оправиха , НО не напълно. Сега 3Д вече гледам като свържа Външния хард диск на моя прител директно с ТВ-то , но засъжаление някои от филмите ( да кажем 1/3 от тях) не им тръгва пък звука. Уж ръчках опциите на Тв-то но общо взето без успех.Та въпроса ми е какво да направя в моя случай? Дали да сменя Видео картата (тук вече си нямам ни най малка идея с каква ) или има ли няакъв начин да тия кодеци (плеъри) заводските на ТВ-то да се ъпдейтват и да ползвам Външен хард за филмите?Мисля че по сигурния вариант е този с картата , но ще помоля които може нека ме упъти какво видео ми трябва. Естествено и да съответства на старата ми щайга )))Сегашната ми видео карта е RADEON HD 4350 а дъното ми е: ASRock G41M-VS. Процесора ми е : Dual Core Intel Celeron E3200 на 2400 МГхц Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepy86 Публикувано Ноември 28, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2013 това видео дали ще свърши работа? : GF GT630 2GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N630-2GI http://www.pazaruvaj.com/video-karti-c3142/gigabyte/gf-gt630-2gb-128bit-ddr3-pci-e-gv-n630-2gi-p98819747/opisanie.html#properties Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 28, 2013 Report Share Публикувано Ноември 28, 2013 Ще свърши работа, има и с 1 GB версия, тя е по-евтина. Не ти трябват 2 GB за тази видеокарта, защото е слабичка и няма да ги използва никога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост