coojoe_213 Публикувано Ноември 26, 2013 Report Share Публикувано Ноември 26, 2013 Здравейте отново. Чудих се къде да пусна темата в проблеми с хардуер или с програми, защото вече и аз самия не съм сигурен какво става?... Ползвам редовно multiAVCHD от доста време, и никога не съм имал проблем на 3-те лаптопа.Сега на новия /acer aspire one LE/ на програмата и е ''скрит'' доланата част на панела на програмата. Пиша ''скрит'', защото е някъде под 'старт лентата', а там са основните функции.Какво ли не опитах: 1. Слагах 10 пъти драйвери ( от офиц. сайт на видео картата ми)2. 4 преинсталации на Уиндоус3. Минимизиране, увеличаване, плъзгане на панела4. Писах и на Деан 2 писма, защо така става, нямам отговор5. Ровех се в опциите на видео картата...въобще не става нищо6. С Windows xp, Win 7 starter, Win 7 не еднакво7. Всички кодеци имам, и тези които програмата ги изисква Моля ви, дайде съвет, че аз се изчерпах, а наистина програмата е много хубава и ми трябва. Windows 7 Pro Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2013 Report Share Публикувано Ноември 30, 2013 Можеш да настроиш лентата да се скрива автоматично, за да виждаш целия прозорец на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 3, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2013 Как мога да я настроя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 3, 2013 Report Share Публикувано Декември 3, 2013 ЗаповядайтеВъпреки, че доста се порових, но никъде не можах да открия резолюция на тази програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 3, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 3, 2013 Не се получава и така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2013 Report Share Публикувано Декември 4, 2013 Приложението има минимални размери на прозореца, които са отвъд използваната от теб разделителна способност. Аз лично се сещам за две решения: 1) да си увеличиш разделителната спсообност или 2) авторът на програмата да направи нужните промени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Декември 4, 2013 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2013 За автора не знам, относно резолюцията..., с максималната за нетбука съм 1024/600 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост