Jump to content

Проблем с Start windows normally [пиша на Safe mode]

marinow97

Препоръчан пост

Здравейте, имам следния проблем, преди малко както си скролвах в фейсбук цъкнах на едно клипче от друга страница и виждам data base can't load не съм сигурен дали е това, но имаше data не зарежда нещо такова, както и да е, рестартирвам си аз лаптопа всичко окей и гледам start windows whit реперинг, и стартирвам аз, търси,зарежда какво прави и аз незнам и ми излиза, че неможе да го оправи и ми дава да рестартна лаптопа и като го рестартна пак същото и влязах през safe mode whit network защото само от сейф мод нямам интернет и така, това е моя проблем, мислех да започна пречистване изцяло на всичко под safe mode, но исках да се допитам до вас, някакви съвети?

Сподели другаде

Едвам влязах през сейф мод нетуорк 1 час буквално ми зарежда всичко, всичко много се обърка, много бавно зарежда някой път даже не иска да зареди на Start windows normally ми излиза но иконката на windows 7 и само там стой, под сей мод 1 час буквално зарежда, когато се включи едвам отварям интернета, сега вируса сигурно спи и затова имам възможност да пиша тука :D

Сподели другаде

сега вируса сигурно спи и затова имам възможност да пиша тука :D

Хахахахаха.Ако трябва изпеи му приспивна песничка. :giggle:

Сега по сериозно.

Защо не пробваш сканиране със това:

http://softvisia.com/download.php?view.1228

Всичко това под Сейф Мод Нетуорк.

Сподели другаде

Това го направих още когато всичко стартирваше нормално като видях първите симптоми, че има вирус веднага сканирах намери 26 изчистих ги след това, с авг-то нищо не намери, после с Spy-Boy нищо не намери, после с combofix ето го лога

combofix.txt

Сподели другаде

Това го направих още когато всичко стартирваше нормално като видях първите симптоми, че има вирус веднага сканирах намери 26 изчистих ги след това, с авг-то нищо не намери, после с Spy-Boy нищо не намери, после с combofix ето го лога

Защо не си направиш твоя тема тук:

http://forums.softvisia.com/index.php/forum/34-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%B4/

И да обясниш че имаш вирус?

Сподели другаде