kasis Публикувано Септември 8, 2006 Report Share Публикувано Септември 8, 2006 TuneUp Utilities 2006 От доста предложените по нагоре ,тази най ми харесва.Кофти където няма превод на БГ,но се справям някакси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dallaz Публикувано Септември 9, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2006 защо като вляза в System Configuration Utility и махна отметките пред програмите зарежащи автоматично с Window-са и работят във фонов режим ,и естествено не искам да се стартират автоматично, се получава "конфликт " с компютъра-издава странен звук/жужене/ и програмите/всичките/не реагират?въпроса ми не е във връзка с темата ,за което се извинявам , но ако може коментар . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Tune-up Utilities 2006.На мен ми върши работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Февруари 16, 2007 Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Tune-Up-2007,страхотна е. Препоръчвам я !!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leoric Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 TuneUp 2008 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост