Jump to content

Интернет проблем "Няма достъп до страницата"

nicolasmart

Препоръчан пост

Здравейте!

Преди месеци бях актуализирал от Windows 8 до 8.1. Откакто актуализирах постоянно като вляза в интернет ми пише "Няма достъп до страницата". Оправя се, когато "рефрешвам" по сто пъти. Пробвах на друг компютър с 8, а не 8.1, но там си върви като пушка. Преди нямаше проблем, но откакто актуализирах вече се изнервям. Помогнете ми. 

Моля :love1:

post-35986-0-63289000-1384855185_thumb.png

post-35986-0-63962900-1384855189_thumb.png

Сподели другаде

Здравей! Пробвай да обновиш Хрома до последна актуална версия или деинсталирай и инсталирай наново! Успех....

Той е най-актуален. Освен това пробвах и с Internet Explorer 11

Сподели другаде

А как е положението през Internet Explorer - същото или има промяна? Освен това другото, което мога да ти препоръчам е да тестваш браузера без разширения или добавки с някой от тях определено, все още има проблем. На кой доставчик на интернет услугата си и имаш ли зададени настройки на ЛАН картата?

Сподели другаде

Здравейте nicolasmart

възможно е проблема да ви идва от друго място:

Погледнете долу при часовника си, че иконката ви за интернет не е кънектната.

А т.е след като вече в позиция на вкл. компютър, виждате си десктопа и т.н - погледнете дали имате връзка с интернета.

Ако нямате, изчакайте(колкото и да е нужно), докато ви се покаже сигнала(връзката както искате го наречете) на иконата до часовника за интернет, след което когато всичко е наред, кликнете на вашият избран браузър и да видим, дали веднага ще бъдете на избраната от вас страница.

Сподели другаде

А как е положението през Internet Explorer - същото или има промяна? Освен това другото, което мога да ти препоръчам е да тестваш браузера без разширения или добавки с някой от тях определено, все още има проблем. На кой доставчик на интернет услугата си и имаш ли зададени настройки на ЛАН картата?

1. На експлорера е още по-ужасно.

2. На Виваком съм.

3. Да, имам настройки. Преди нямах проблеми. Откакто ъпдейтвах е така.

Сподели другаде

Здравейте nicolasmart

възможно е проблема да ви идва от друго място:

Погледнете долу при часовника си, че иконката ви за интернет не е кънектната.

А т.е след като вече в позиция на вкл. компютър, виждате си десктопа и т.н - погледнете дали имате връзка с интернета.

Ако нямате, изчакайте(колкото и да е нужно), докато ви се покаже сигнала(връзката както искате го наречете) на иконата до часовника за интернет, след което когато всичко е наред, кликнете на вашият избран браузър и да видим, дали веднага ще бъдете на избраната от вас страница.

Аз не съм на лаптоп, а на компютър. Съжалявам, но ми обяснявай малко като на по-специялист.

Сподели другаде

Извинявайте nicolasmart

препрочитам си няколко пъти това което съм ви написал и никъде на виждам да съм ви написал лаптоп. Обявяването(използването) на думата "компютър" би могло да се използва във всеки един от случаите - независимо дали говорим за Лаптоп или настолен компютър.

А относно второто ви изречение: Извинявайте, но нямам гледарически способности, че да знам какво ви е нивото на познания в тази терминология, в предвид няколкото ви мнения (8 на брой), а дори и да сте много вещ, съм решил да го обясня по-възможно най-лесният начин за да бъда разбран(ако, разбирате ли - сте ме разбрал, че ви обяснявам като за "олигофрен"). При следващо ваше запитване, ще се опитам да ви отговоря на възможно най-високо ниво и терминология.

И в този ред на мисли, аз да ви попитам:

по вашето обяснение, дали да се сетим само, че нямате лаптоп или, че нямате настолен компютър?

Или дали да се сетим - този "компютър" дали има вградено Wi-fi или допълнително сложено такова или сте само на LAN карта?

Дали след като сте направил ъпдейта до 8.1 - дали не е направил проблем мрежовият драйвер?

И не на последно място проверихте ли предложението ми от предният ми коментар? 

по-специялист - се пише с (а)
Сподели другаде

Извинявайте nicolasmart

препрочитам си няколко пъти това което съм ви написал и никъде на виждам да съм ви написал лаптоп. Обявяването(използването) на думата "компютър" би могло да се използва във всеки един от случаите - независимо дали говорим за Лаптоп или настолен компютър.

А относно второто ви изречение: Извинявайте, но нямам гледарически способности, че да знам какво ви е нивото на познания в тази терминология, в предвид няколкото ви мнения (8 на брой), а дори и да сте много вещ, съм решил да го обясня по-възможно най-лесният начин за да бъда разбран(ако, разбирате ли - сте ме разбрал, че ви обяснявам като за "олигофрен"). При следващо ваше запитване, ще се опитам да ви отговоря на възможно най-високо ниво и терминология.

И в този ред на мисли, аз да ви попитам:

по вашето обяснение, дали да се сетим само, че нямате лаптоп или, че нямате настолен компютър?

Или дали да се сетим - този "компютър" дали има вградено Wi-fi или допълнително сложено такова или сте само на LAN карта?

Дали след като сте направил ъпдейта до 8.1 - дали не е направил проблем мрежовият драйвер?

И не на последно място проверихте ли предложението ми от предният ми коментар? 

Напълно разбирам!

Мрежовият драйвер да е направил проблем не знам, защото по принцип ми отваря страниците, но след много пъти натиснат "Refresh" бутон. Просто не знам на какво се дължи това.

Сподели другаде