nicolasmart Публикувано Ноември 19, 2013 Report Share Публикувано Ноември 19, 2013 Здравейте! Преди месеци бях актуализирал от Windows 8 до 8.1. Откакто актуализирах постоянно като вляза в интернет ми пише "Няма достъп до страницата". Оправя се, когато "рефрешвам" по сто пъти. Пробвах на друг компютър с 8, а не 8.1, но там си върви като пушка. Преди нямаше проблем, но откакто актуализирах вече се изнервям. Помогнете ми. Моля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bruce79 Публикувано Ноември 20, 2013 Report Share Публикувано Ноември 20, 2013 Здравей! Пробвай да обновиш Хрома до последна актуална версия или деинсталирай и инсталирай наново! Успех.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nicolasmart Публикувано Ноември 20, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2013 Здравей! Пробвай да обновиш Хрома до последна актуална версия или деинсталирай и инсталирай наново! Успех....Той е най-актуален. Освен това пробвах и с Internet Explorer 11 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bruce79 Публикувано Ноември 21, 2013 Report Share Публикувано Ноември 21, 2013 А как е положението през Internet Explorer - същото или има промяна? Освен това другото, което мога да ти препоръчам е да тестваш браузера без разширения или добавки с някой от тях определено, все още има проблем. На кой доставчик на интернет услугата си и имаш ли зададени настройки на ЛАН картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 21, 2013 Report Share Публикувано Ноември 21, 2013 Здравейте nicolasmartвъзможно е проблема да ви идва от друго място:Погледнете долу при часовника си, че иконката ви за интернет не е кънектната.А т.е след като вече в позиция на вкл. компютър, виждате си десктопа и т.н - погледнете дали имате връзка с интернета.Ако нямате, изчакайте(колкото и да е нужно), докато ви се покаже сигнала(връзката както искате го наречете) на иконата до часовника за интернет, след което когато всичко е наред, кликнете на вашият избран браузър и да видим, дали веднага ще бъдете на избраната от вас страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nicolasmart Публикувано Ноември 21, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2013 А как е положението през Internet Explorer - същото или има промяна? Освен това другото, което мога да ти препоръчам е да тестваш браузера без разширения или добавки с някой от тях определено, все още има проблем. На кой доставчик на интернет услугата си и имаш ли зададени настройки на ЛАН картата?1. На експлорера е още по-ужасно.2. На Виваком съм.3. Да, имам настройки. Преди нямах проблеми. Откакто ъпдейтвах е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nicolasmart Публикувано Ноември 21, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2013 Здравейте nicolasmartвъзможно е проблема да ви идва от друго място:Погледнете долу при часовника си, че иконката ви за интернет не е кънектната.А т.е след като вече в позиция на вкл. компютър, виждате си десктопа и т.н - погледнете дали имате връзка с интернета.Ако нямате, изчакайте(колкото и да е нужно), докато ви се покаже сигнала(връзката както искате го наречете) на иконата до часовника за интернет, след което когато всичко е наред, кликнете на вашият избран браузър и да видим, дали веднага ще бъдете на избраната от вас страница.Аз не съм на лаптоп, а на компютър. Съжалявам, но ми обяснявай малко като на по-специялист. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 21, 2013 Report Share Публикувано Ноември 21, 2013 Извинявайте nicolasmart, препрочитам си няколко пъти това което съм ви написал и никъде на виждам да съм ви написал лаптоп. Обявяването(използването) на думата "компютър" би могло да се използва във всеки един от случаите - независимо дали говорим за Лаптоп или настолен компютър.А относно второто ви изречение: Извинявайте, но нямам гледарически способности, че да знам какво ви е нивото на познания в тази терминология, в предвид няколкото ви мнения (8 на брой), а дори и да сте много вещ, съм решил да го обясня по-възможно най-лесният начин за да бъда разбран(ако, разбирате ли - сте ме разбрал, че ви обяснявам като за "олигофрен"). При следващо ваше запитване, ще се опитам да ви отговоря на възможно най-високо ниво и терминология.И в този ред на мисли, аз да ви попитам:по вашето обяснение, дали да се сетим само, че нямате лаптоп или, че нямате настолен компютър?Или дали да се сетим - този "компютър" дали има вградено Wi-fi или допълнително сложено такова или сте само на LAN карта?Дали след като сте направил ъпдейта до 8.1 - дали не е направил проблем мрежовият драйвер?И не на последно място проверихте ли предложението ми от предният ми коментар? по-специялист - се пише с (а) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nicolasmart Публикувано Ноември 23, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2013 Извинявайте nicolasmart, препрочитам си няколко пъти това което съм ви написал и никъде на виждам да съм ви написал лаптоп. Обявяването(използването) на думата "компютър" би могло да се използва във всеки един от случаите - независимо дали говорим за Лаптоп или настолен компютър.А относно второто ви изречение: Извинявайте, но нямам гледарически способности, че да знам какво ви е нивото на познания в тази терминология, в предвид няколкото ви мнения (8 на брой), а дори и да сте много вещ, съм решил да го обясня по-възможно най-лесният начин за да бъда разбран(ако, разбирате ли - сте ме разбрал, че ви обяснявам като за "олигофрен"). При следващо ваше запитване, ще се опитам да ви отговоря на възможно най-високо ниво и терминология.И в този ред на мисли, аз да ви попитам:по вашето обяснение, дали да се сетим само, че нямате лаптоп или, че нямате настолен компютър?Или дали да се сетим - този "компютър" дали има вградено Wi-fi или допълнително сложено такова или сте само на LAN карта?Дали след като сте направил ъпдейта до 8.1 - дали не е направил проблем мрежовият драйвер?И не на последно място проверихте ли предложението ми от предният ми коментар? Напълно разбирам! Мрежовият драйвер да е направил проблем не знам, защото по принцип ми отваря страниците, но след много пъти натиснат "Refresh" бутон. Просто не знам на какво се дължи това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост