yulia83 Публикувано Ноември 17, 2013 Report Share Публикувано Ноември 17, 2013 Имам проблем с отварянето на субтитрите.Имам архивираща програма Winrar,но като ги влача към филма се появява прозорец,че не може да бъде намерен файла.В какво се състои проблема.Ако може някой да ми обясни и какво да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Ноември 17, 2013 Report Share Публикувано Ноември 17, 2013 Здравей. Не разбирам какво общо има архивиращата програма с филма/плейъра. Субтитрите нали са предварително разархивирани - формат .sub, .srt... Субтитрите отварят ли се с Notepad и нормално ли изглежда съдържанието им? С друг плейър същото ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nicolasmart Публикувано Ноември 17, 2013 Report Share Публикувано Ноември 17, 2013 Дай малко скрийншоти. Бих ти помогнал. Пробвай да ги отвориш с Notepad. Можеш да ги запазиш като .txt и да ги пробваш пак. Пиши за резултатите. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 17, 2013 Report Share Публикувано Ноември 17, 2013 Аз знам само че за да ги отваря плейъра по подразбиране, трябва да са с филма в една папка и с еднакви имена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Ноември 17, 2013 Report Share Публикувано Ноември 17, 2013 Може би не са разархивирани и се опитваш директно да ги влачиш към филма.Ако е така,разархивирай ги в папката с филма и ги преименувай ги еднакво с филма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yulia83 Публикувано Ноември 19, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2013 Мисля,че проблема ми е бил в плеера,инсталирах по-стара версия и сега нямам проблем със субтитрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veselushko Публикувано Март 14, 2014 Report Share Публикувано Март 14, 2014 Здравейте! Искам да Ви попитам за един мой проблем с разпознаването на разширението .srt за субтитри (то аз не съм пробвал но може и другото: .sub също да не се асоциира и да не се разпознава като файл от правилния тип... Преди няколко дни си преинсталирах Уиндоуса (Windows 7 Ultimate x64 bit) и сега не ми разпознава какъв тип файл са файловете с разширение .srt! Като дам десен бутон на файла и ме пита с коя програма да ми го отвори. В Notepad си го отваря без проблеми на кирилица... От настройките за регион и език от Контролен панел съм си направил всички да са на Български език и с местоположеие: България... Когато пусна файла със субтитрите във филм (например с GOM PLayer) ми излизат на маймуница... С други плеъри също...Може ли да помоля за помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2014 Report Share Публикувано Март 17, 2014 Напълно нормално е файловете от типа на .srt и .sub да не са асоциирани по подразбиране с никоя програма.Колкото до регионалните настройки, може би не са ти пълни, виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост