Jump to content

Интересна опция на Defraggler на Windows7x64

Препоръчан пост

Здравейте, при работа с Defraggler-а забелязвам че има нова опция, която ми излиза само на 7цата, имам същата дефрагментираща програма и на друго ПС с ХР, но там не съм забелязал да я има. Вижте снимките:post-9788-0-22518700-1384599682_thumb.jpg  - това е версията на програмата.

post-9788-0-37937300-1384600021_thumb.jpg  -това е Маркирания с червено "Local Disk". Явно това маркираното е показан целия хард с всичките C,D,E части на него. До сега не съм го пускал за дефрагментация/все пак ми е нов Уиндоуса, инсталиран след пълно форматиране на целия хард,поне така си мисля-аз си преинсталирах, не вярвам и там да съм объркал нещо :juggle: /. Другите части,C,D и E, съм дефрагментирал няколко пъти и са добре. Но,мисълта ми е може и трябва ли да дефрагментирам и този показан на последното място "Local Disk? Така ще подредя и C,D,E частите на него по-плътно и по-добре, -нали?

Сподели другаде

О.К. , няма. Няма да го пипам. Аз щях да го дефрагментирам... -Сега чак забелязах че е 100МВ, не 100ГБ, та да е целия хард със всичките дялове заедно.

Благодаря!

Сподели другаде

Здравейте, при работа с Defraggler-а.......

Ти щото уиндоуса няма дефрагментатор и затова му сложи един, така ли?

Може ли да дадеш обяснение за какво дефрагментираш с допълнителен софтуер?

О.К. , няма. Няма да го пипам. Аз щях да го дефрагментирам...

Ама не! Дефрагментирай го. Щом Defraggler ти го дава като опция, значи има нужда. Very Smart Software! :)

Сподели другаде

Не знам точно защо ползвам друг дефрагментатор,... навик. От отдавна го ползвам. А и и CCleaner. И двата си ги качвам на компютъра. Може и да не трябва. Знам че не е по-добър дефрагментатор вероятно от вградения. Общо-взето, си чета по сайтовете и чат-пат се прецакам с някоя настройка или програма. Ама експериментирам. Та, после създавам ангажимент(за което се извинявам), на съфорумците... Ама, може и от положителна страна да се приеме, все пак е някакъв опит ...

Може и да го махна този дефрагментатор... Но, интересно, тази опция е само при :7-цата. При ХР-то я няма, ето:post-9788-0-87582900-1384607222_thumb.jpg.

П.П.

Казваш да го дефрагментирам? Сигурен ли си? Мисля че има нещо в предвид Найт Рейвън, като ми казва да не го пипам?

Сподели другаде

Zig Zag има навика да се гъбарка с хората. Не закачай дяла. И няма нищо интересно в това, че я има само под Windows 7. Windows XP не създава такъв дял, така че няма как да се появява в Defraggler.

Сподели другаде