georgi711220 Публикувано Ноември 16, 2013 Report Share Публикувано Ноември 16, 2013 Здравейте!Незнам дали тук е правилно да създам тема по моя въпрос, но ако съм сбъркал преместете темата.Налага ми се да пътувам през януари до Москва. И искам да си купя самолетен билет, обаче незнам как става плащането. Мисля да купя от този сайт http://www.esky.bg/samoletni-bileti?gclid=CP2AmL_V6LoCFYlF3god-C4A8g но нямам кредитна и дебитна карта. Предпочитам да ползвам услугите на S-7 които кацат винаги в Домодедово защото ми е по удобно. Досега съм ходил два пъти свлак но е неудобно - 3 дни път.Та, мога ли да запазя билет от този сайт, и да отида в някоя банка да платя? Как да постъпя след като нямам банкови карти? Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Ноември 16, 2013 Report Share Публикувано Ноември 16, 2013 Мисля че има вариант и да платиш в банка чрез банков превод, но най-добре се свържи с тях. Те ще ти обяснят най-добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 16, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2013 Благодаря! Ще им звънна и ще попитам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kingston Публикувано Ноември 17, 2013 Report Share Публикувано Ноември 17, 2013 Здравейте!Незнам дали тук е правилно да създам тема по моя въпрос, но ако съм сбъркал преместете темата.Налага ми се да пътувам през януари до Москва. И искам да си купя самолетен билет, обаче незнам как става плащането. Мисля да купя от този сайт http://www.esky.bg/samoletni-bileti?gclid=CP2AmL_V6LoCFYlF3god-C4A8g но нямам кредитна и дебитна карта. Предпочитам да ползвам услугите на S-7 които кацат винаги в Домодедово защото ми е по удобно. Досега съм ходил два пъти свлак но е неудобно - 3 дни път.Та, мога ли да запазя билет от този сайт, и да отида в някоя банка да платя? Как да постъпя след като нямам банкови карти? Благодаря ви! Препоръчвам ти да погледнеш тук http://usitcolours.bg/Аз най-често си купувам билети от там. Цените не са по-високи от тези в другите сайтове. Аз летя само по Европа, но предполагам, че и за по-далечни дестинации е същата работа.Не е необходимо да имаш дебитна или кредитна карта - заявяваш билета на място или онлайн. Ако избереш втория начин, след резервацията имаш време за плащане мисля 24 часа, след което можеш да го платиш по банков път, или да отидеш да офисите им. Имат и телефони на нормални тарифи и можеш да получаваш всякаква информация, а пък ако си студент, преподавател или пък си под 26 години, имаш право и на отстъпки. Изобщо, погледни сайта им, каквото и да те интересува, ще го намериш там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Как-се-прави Публикувано Май 1, 2014 Report Share Публикувано Май 1, 2014 Не е необходимо да имаш кредитна или дебитна карта. Можеш да платиш с банков превод след резервация. Добре си избрал esky. Коректни са и не би трябвало да имаш грижи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост