kenshiro Публикувано Ноември 15, 2013 Report Share Публикувано Ноември 15, 2013 Здравейте! Пратиха ми файл, който не се отваряше с никоя програма и за това реших да излолзвам windows photo viewer да се отвори по дефолтско и изведнъж всички икони на десктопа ми се преобразиха с тази програма. Оказа се, че въпросният файл е бил някакъв шорткът. Въпросът ми е как да ги върна в предишното им - нормално състояние? Нищо немога да отворя в момента и за това пиша от другото си пс. Благодаря предварително.OS windows 7 ultimate 64 bit Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Ноември 16, 2013 Report Share Публикувано Ноември 16, 2013 Опитай това: Rebuild Icon Cache Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Ноември 16, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2013 Мерси, стана! Опитах с още един софтуер преди това и незнам точно кой помогна, но е факт, че сега всичко е наред. Още веднъж благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост