gogo_57 Публикувано Август 23, 2006 Report Share Публикувано Август 23, 2006 Имам следният проблем с програмата Instant Demo Professional v5.03. Когато си пиша в балончетатана кирилица всичко си излиза точно.Но когато приключа и натисна да се конвертира и след това прегледам готовия файл се оказва ,че кирилицата в балончетата е станала на "Маймуница".Някой да има някава идея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Август 23, 2006 Report Share Публикувано Август 23, 2006 Имам следният проблем с програмата Instant Demo Professional v5.03. Когато си пиша в балончетатана кирилица всичко си излиза точно.Но когато приключа и натисна да се конвертира и след това прегледам готовия файл се оказва ,че кирилицата в балончетата е станала на "Маймуница".Някой да има някава идея?Здравей!Не ползвам твоята версия, но би трябвало нещата да са еднозначни. Според мен или бъркаш нещо при крейтването или не ти е настроен font на програмата.Виж на style> font> какво си задал най- долу? Макар да е малко вероятно там да е проблемът. В същия прозорец горе влява виж дали font ти е verdana? При превюто всичко ли е наред? Кирилицата в прозореца където въвеждаш текста ли е добре или и в жъртите прозорчета с текст по екрана?Изчакваш ли до край конверта? Има една особеност- когато не го дочакаш не става нищо коректно.Между другото- пиша ръководство в момента за тази програма. Надявам се утре вече да е във форума.Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogo_57 Публикувано Август 24, 2006 Author Report Share Публикувано Август 24, 2006 Danina благодаря много за бързия отговор.Проблема го реших като смених кодировката от UTF-8на Кирилица.Интересно ми е защо когато вляза в SoftVisia кодировката автоматично ми се сменя наUTF-8 и отдолу в ляво на сайта ми излиза жълт триъгълник с надпис "готово но с грешки в страницата".Кото влизам вдругите сайтове не става така. Асега да те питам и нещо за Instant Demo.Когато конвертерам програмата на края ми излизат 4 файла. HTML, idemo, stf, txt. Като " idemo" е доста голям.Можеш ли да ми кажеш процедурата от тук нататък какво да правя, кой файл и как до го постна въвфорума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Август 24, 2006 Report Share Публикувано Август 24, 2006 Danina благодаря много за бързия отговор.Проблема го реших като смених кодировката от UTF-8на Кирилица.Интересно ми е защо когато вляза в SoftVisia кодировката автоматично ми се сменя наUTF-8 и отдолу в ляво на сайта ми излиза жълт триъгълник с надпис "готово но с грешки в страницата".Кото влизам вдругите сайтове не става така. Асега да те питам и нещо за Instant Demo.Когато конвертерам програмата на края ми излизат 4 файла. HTML, idemo, stf, txt. Като " idemo" е доста голям.Можеш ли да ми кажеш процедурата от тук нататък какво да правя, кой файл и как до го постна въвфорума.SoftVisia в момента е с кодировка UTF-8 и затова ти излиза така.За Instant Demo ъплоудваш HTML и stf файловете/ например в дата- там имаш право на 250 МВ ъплоуд/ и даваш линк във форума към HTML. Това е. Ако има проблеми пиши! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogo_57 Публикувано Август 24, 2006 Author Report Share Публикувано Август 24, 2006 Благодаря много за отговора. Очаквам с нетърпение ръководсвото на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост