Jump to content

Проблем с кирилицата на Instant Demo

Препоръчан пост

Имам следният проблем с програмата Instant Demo Professional v5.03. Когато си пиша в балончетата

на кирилица всичко си излиза точно.Но когато приключа и натисна да се конвертира и след това прегледам готовия файл се оказва ,че кирилицата в балончетата е станала на "Маймуница".

Някой да има някава идея?

Сподели другаде

Имам следният проблем с програмата Instant Demo Professional v5.03. Когато си пиша в балончетата

на кирилица всичко си излиза точно.Но когато приключа и натисна да се конвертира и след това прегледам готовия файл се оказва ,че кирилицата в балончетата е станала на "Маймуница".

Някой да има някава идея?

Здравей!

Не ползвам твоята версия, но би трябвало нещата да са еднозначни.

Според мен или бъркаш нещо при крейтването или не ти е настроен font на програмата.

Виж на style> font> какво си задал най- долу? Макар да е малко вероятно там да е проблемът. В същия прозорец горе влява виж дали font ти е verdana?

При превюто всичко ли е наред? Кирилицата в прозореца където въвеждаш текста ли е добре или и в жъртите прозорчета с текст по екрана?Изчакваш ли до край конверта? Има една особеност- когато не го дочакаш не става нищо коректно.

Между другото- пиша ръководство в момента за тази програма. Надявам се утре вече да е във форума.

Поздрави! :)

Сподели другаде

Danina благодаря много за бързия отговор.Проблема го реших като смених кодировката от UTF-8

на Кирилица.Интересно ми е защо когато вляза в SoftVisia кодировката автоматично ми се сменя на

UTF-8 и отдолу в ляво на сайта ми излиза жълт триъгълник с надпис "готово но с грешки в страницата".

Кото влизам вдругите сайтове не става така. Асега да те питам и нещо за Instant Demo.Когато

конвертерам програмата на края ми излизат 4 файла. HTML, idemo, stf, txt. Като " idemo" е доста голям.

Можеш ли да ми кажеш процедурата от тук нататък какво да правя, кой файл и как до го постна във

форума.

Сподели другаде

Danina благодаря много за бързия отговор.Проблема го реших като смених кодировката от UTF-8

на Кирилица.Интересно ми е защо когато вляза в SoftVisia кодировката автоматично ми се сменя на

UTF-8 и отдолу в ляво на сайта ми излиза жълт триъгълник с надпис "готово но с грешки в страницата".

Кото влизам вдругите сайтове не става така. Асега да те питам и нещо за Instant Demo.Когато

конвертерам програмата на края ми излизат 4 файла. HTML, idemo, stf, txt. Като " idemo" е доста голям.

Можеш ли да ми кажеш процедурата от тук нататък какво да правя, кой файл и как до го постна във

форума.

SoftVisia в момента е с кодировка UTF-8 и затова ти излиза така.

За Instant Demo ъплоудваш HTML и stf файловете/ например в дата- там имаш право на 250 МВ ъплоуд/ и даваш линк във форума към HTML. Това е. Ако има проблеми пиши! :)

Сподели другаде