Jump to content

Не мога да (пре) инсталирам драйвър за видеокарта

rawtuff

Препоръчан пост

Появи ми се насичане когато скролвам в браузъра,а и други апликации не работят както трябва(не могат да обработват OpenCl)

При всеки опит да преинсталирам(включително с clean install и след като ползвах Driver Sweeper,вкл. и в safe mode) излиза съобщение за грешка - 

"there was problem installing this hardware:

Display

An error occurred during the installation of the device

The i/o operation has been aborted because of either a thread exit or an application request"

В device manager под Display adapters - display е в жълто - The drivers for this device are not installed. (Code 28)

Понякога и самото Display adapters е в жълто...

Системата е:

Win xp professioanal service pack3

Videocard - Nvidia ge force 7600 GS

Мога ли да направя нещо..?

П.П. 

Всичко това като че ли започна след няколко рестатирания след едно от които имаше диск чек и операцията май изтри някакви неща...

Заедно с проблема с видеокартата ми изчезна и звука ,но в дивайс менаджер няма индикации за липса(остарели) на драйвъри..

Пробвах и систем ристор,което също не работи - съобщение че  не можело да ресторне към тази дата каквато и точка за ристор да избера (а уж има някакви точки болднати в календара)- но това и преди така си беше  - не знам защо 

И още нещо отгоре  -едновременно с горните два проблема ми изчезна и опцията за stand by когато цъкна turn off..Нали се сещате има три опции - stand by,turn off и restart - сега stand by е в сив цвят и не може да се кликне...

Сподели другаде

П.П.П.

Звука тръгна от самосебе си - може да е  било нещо отделно,но драйвъра на видео картата отказва да се инсталира...

П.П.П.П.

Окей,май успях да се справя - забелязах,че Driver Sweeper не успява да изчисти един файл от System32/drivers,така че отидох и го изтрих ръчно,след което драйвърите се инсталираха успешно.

Изобщо не съм сигурен дали това е правилен начин,но засега работи...

Сподели другаде