Subzero121 Публикувано Ноември 7, 2013 Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Здравейте, проблема е в това че инсталирам wireless card driver-a и след това не ми го показва в device manager и следователно въобще не мога да го използвам тоя безжичен интернет.Дори не знам как да го направя discoverable wirelessустройството. Няма бутон както на лаптопите или поне не откривам такъв. Модела е Acer Predator g3620 Някакви идеи и решения?! Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 7, 2013 Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Здравейте Subzero121, за каква операционна система (Win=?, x32, x64) и сигурен ли сте, че инсталирате правилните драйвери?Wi-fi картата - марка, модел? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subzero121 Публикувано Ноември 7, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 драйвера го инсталнах от сайта на ейсър за уин 7 64 бита, но wi fi карта не ми показва в network adapters Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 8, 2013 Report Share Публикувано Ноември 8, 2013 Прерових интернет и никъде не се среща такъв проблем.Когато свалихте тези драйвери:Инсталирахте ли ги като Администратор?След инсталацията, поиска ли рестарт?Някъде в Taskbar-a(при часовника) няма ли никаква индикация?Бихте ли направили една снимка на Мрежата от Device Manager?Ето какво ви предлагам:Понеже се предлагат два вида wi-fi, свалете този1 и този2 драйвер(в зависимост от модела, някой ще ви изпише че не може да се инсталира) и пробвайте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост