abracadabra Публикувано Ноември 7, 2013 Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Здравейте, с Windows7 х64 съм. Инсталирах си най-новия скайп от официалната страница 6.10.60.104.И когато направя видеоразговор, отсреща на човека образа е насечен на 4 линии и стеснен. А ми казва че му е наред всичко с камерата. Моята си предава нормално.Но в настройки на скайп, като отворя видеото, и на моята ми е също така стеснен образа и на четири линии.Ето тук на снимката съм насочил камерата към монитора и точно като пиша във форума тук. Не знам каква настройка да направя? На скайпа ли, на компютъра ли? Имах и по-старата версия на скайп, и там пак така беше с приетото видео.... затова и качих новия. Но същата работа. Дайте идея?В нета прочетох за тази настройка: nVidia Control Panel -> Adjust Image Settings with Preview. Make sure that the optionselected is “Let the 3D application decide”. И го избрах, преди бях настроил на второто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 7, 2013 Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Здравейте, доколкото разбирам на същият компютър с нова или стара версия на скайп е все едно и също. От описаното от вас излиза, че се използва преносима камера(не вградена) то тогава:Варианти:Видео драйверите - нещо не е наред с тях(за мен малко вероятно, но не невъзможно)Пробване(смяна) на тази камера с друга и проверка на резултата.А от тази снимка, повярвайте ми, нищо не се вижда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 7, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Мисля че се оправи с настройката на nVidia-та.Поне като отворя на настройката на скайп, сега ми отваря камерата добре. Но, дали и на човека отсреща ще стане, ще го пробвам като проведа и видео разговор. Сега няма с кого, и ще пиша дали се е оправило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 10, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2013 Да, оправи се. Видео разговор беше проведен успешно. Значи тази настройка е била причината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост