assenasen Публикувано Ноември 5, 2013 Report Share Публикувано Ноември 5, 2013 Нямам представа какво се е случило,но имам два външни харддиска към компютъра на които гледам филми и слушам музика.Тая вечер реших да си пусна филм-всички папки и на двата диска са се превърнали в преки пътища,компютъра отваря файловете в тях,но като местоположение на папката ми го дава cmd C/Windows/system32,някой има ли представа как е станало това?А,забравих че всяка папка я отваря в нов прозорец и докато стигнеш до желания файл десктопа се изпълва с прозорци.На харддиска ,който е вътре в компютъра папките ми ги отваря в същия прозорец и тоя проблем липсва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Ноември 5, 2013 Report Share Публикувано Ноември 5, 2013 Що ми се види, че май имаш вирусче в системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
assenasen Публикувано Ноември 7, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Сега се сещам.Преди няколко дни получих по скайп някакъв файл от приятел ,с който често кореспондираме.Файлът постоя секунди на десктопа и след това изчезна и така и не го открих.Снощи говорих с въпросния човек,остана учуден-нищо не ми е изпращал,така че сигурно май имам вирусче!Същата вечер скайп се държеше странно,сам се появяваше на десктопа,аз го сваля,след малко пак.Както и да е,какво следва оттук нататък?Една преинсталация ще реши ли проблема?Операционната с-ма ми е на 60ГБ СС Диск и отделно имам два други харддиска от по 2ТБ.Плюс два други външни УСБ харддиска от по 1ТБ,като проблема с папките е само при външните дискове.Антивирусната е Нортън,оригинален,платен-при сканиране на всичките носители не открива нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 7, 2013 Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Предлагам ви да преминете в този раздел, да изпълните желаните стъпки и колеги да ви съдействат за отстраняването на вирусите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
assenasen Публикувано Ноември 7, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2013 Благодаря!Изпълних стъпките,прикачвам и репортите.Desktop.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост