Jump to content

Проблем с външен харддиск

Препоръчан пост

Нямам представа какво се е случило,но имам два външни харддиска към компютъра на които гледам филми и слушам музика.Тая вечер реших да си пусна филм-всички папки и на двата диска са се превърнали в преки пътища,компютъра отваря файловете в тях,но като местоположение на папката ми го дава cmd C/Windows/system32,някой има ли представа как е станало това?

А,забравих че всяка папка я отваря в нов прозорец и докато стигнеш до желания файл десктопа се изпълва с прозорци.На харддиска ,който е вътре  в компютъра папките ми ги отваря в същия прозорец и тоя проблем липсва.

Сподели другаде

Сега се сещам.Преди няколко дни получих по скайп някакъв файл от приятел ,с който често кореспондираме.Файлът постоя секунди на десктопа и след това изчезна и така и не го  открих.Снощи говорих с въпросния човек,остана учуден-нищо не ми е изпращал,така че сигурно май имам вирусче!Същата вечер скайп се държеше странно,сам се появяваше на десктопа,аз го сваля,след малко пак.Както и да е,какво следва оттук нататък?Една преинсталация ще реши ли проблема?Операционната с-ма ми е на  60ГБ СС Диск и отделно имам два други харддиска от по 2ТБ.Плюс два други външни УСБ харддиска от по 1ТБ,като проблема с папките е само при външните дискове.Антивирусната е Нортън,оригинален,платен-при сканиране на всичките носители не открива нищо.

Сподели другаде