IvanQnkov Публикувано Ноември 3, 2013 Report Share Публикувано Ноември 3, 2013 Добър ден, опитах да инсталирам Windows Vista с Програмата Virtualbox, но програмата създава Виртуален твърд диск в С:// а там нямам място за разлика в Д://, там имам много място.Въпроса ми е как да настроя Virtualbox-a да създава виртуален твърд диск в Д:// а не в С:// ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 3, 2013 Report Share Публикувано Ноември 3, 2013 Ръководство: Virtual PC срещу VirtualBox Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvanQnkov Публикувано Ноември 3, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2013 Използваната версия на програмата в това ръководство е прекалено стара аз използвам 4.3.2 и менютата са коренно различни, stoyannov не ми помагаш! Чакам още мнения Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 3, 2013 Report Share Публикувано Ноември 3, 2013 Я да видим сега:Да вземем и да направим ново обяснение(инструкции) как се работи с програмата или да вземете да премахнете тази, която имате и да си инсталирате наличната и да се реши проблема ви или да разбираме че "поседният автомобил"(програмата) има менюта, които не отговарят по никакъв начин на вече описаните, ох дааа сетих се - Те са там, но сигурно са ги поставили на различно място и затова не може колегата да ви помогне.Хайде да прочетем малко тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 3, 2013 Report Share Публикувано Ноември 3, 2013 Е, чак толкова сложно не е. Избираш си папката за виртуалните машини от следното меню: File -> Preferences... -> General -> Default Machine Folder. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост