@ChznDota Публикувано Ноември 1, 2013 Report Share Публикувано Ноември 1, 2013 Здравейте!Имам следният проблем.Когато стартирам която и да е игра минават 3-4 минути,след което ми излиза СИН екран и лаптопа се рестартирва.Не знам от какво може да е.След като се рестартира ми изписва това Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\102913-33290-01.dmp C:\Users\NIKI\AppData\Local\Temp\WER-61589-0.sysdata.xml Your PC ran into a problem and needs to restart,We're just colecting errors info,and then you can restart if you'd like to know more,you can search online later for this error.SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (nvlddmkm,sys) Лаптопа ми е ASUS K53SD 6 GB RAM,2 GB Nvidia GeForce 610M,Intel Core i3 2350 ghz , OS - Windows 8.1 Pro 64 битов !Всичко беше наред докато бях с 327.27 драйвера на Nvidia.След като се Updatena на най-новия,който изкараха заради новите игри като Battlefield 4 и Call of duty Ghost - http://www.nvidia.co...spx/68502/en-us и този http://www.nvidia.co...spx/68803/en-us и при 2-та драйвера ми прави този ерор.Пускам някоя игра,минават 4-5 минути и СИН екран с този проблем и лаптопа се рества... Някакви идеи ;s ? Пробвах дори преинсталация на Windowsa и пак ми изкарва този ерор ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Ноември 1, 2013 Report Share Публикувано Ноември 1, 2013 Решението е да се върнеш към 327.27 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
@ChznDota Публикувано Ноември 1, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2013 И какво няма да мога да сложа повече по-нов драйвер така ли?Така нито мога да иргая новите игри като Battlefield 4 и Call of Duty Ghost ;s Трябва да чакам за следващия драйвер ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Ноември 1, 2013 Report Share Публикувано Ноември 1, 2013 Ами ще чакаш да си оправят така нареченитеGame Ready драйвъри,които излязоха 2 пъти за седмица и са нередовни.При мен на ХР-то без да играя игри си показа,че не струват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
@ChznDota Публикувано Ноември 1, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2013 Ами добре,благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост