Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте пиша в този форум за пръв път дано не съм в грешната тема.Аз съм баща на на 13 годишно дете.И искам да купя на сина си таблет може пък само да му е за игра на фейсбук скайп итн.Та синът ми забелазал че неговите съученици всек ден носят Таблети, Лаптопи или супер модерни смартфони в даскало а той за момента има модерен (преди 3 години )Телефон lg cookie style И сега ми е ревнал за таблет.Четох каквото изнамерих набързо,и искам да ми предложите таблет не ме интересуват марки искам да не забива в какъвто и сайт да влезеш и екран 24 или 25 см, Wi-FI и bluetooth и читава видео карта, Android до 400 лева.

Сподели другаде

Спрял съм се на нов ACER-ICONIA-TAB-A210-16GB не обичам да копувам втора употреба но ако знаеш някой да продава както казваш ти нещо марково не използвано кажи линк :look:

Също обмислям и http://www.technomarket.bg/products/09126176/blaupunkt-endeavour-1000

Изкажете някакво мнение

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Здрасти,ползвам GALAXY TAB 2,но 10.1 инчов.Доволен съм много.

Да обяснявам че е най-добрия и подобни .......,но таблета наистина е приличен.

По-малкия не знам как е,но все пак е марков таблет.

Сподели другаде