Milen45 Публикувано Октомври 30, 2013 Report Share Публикувано Октомври 30, 2013 Здравейте пиша в този форум за пръв път дано не съм в грешната тема.Аз съм баща на на 13 годишно дете.И искам да купя на сина си таблет може пък само да му е за игра на фейсбук скайп итн.Та синът ми забелазал че неговите съученици всек ден носят Таблети, Лаптопи или супер модерни смартфони в даскало а той за момента има модерен (преди 3 години )Телефон lg cookie style И сега ми е ревнал за таблет.Четох каквото изнамерих набързо,и искам да ми предложите таблет не ме интересуват марки искам да не забива в какъвто и сайт да влезеш и екран 24 или 25 см, Wi-FI и bluetooth и читава видео карта, Android до 400 лева. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 30, 2013 Report Share Публикувано Октомври 30, 2013 Що не погледнеш и за втора ръка, може да намериш нещо марково за тези пари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Milen45 Публикувано Октомври 31, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2013 Спрял съм се на нов ACER-ICONIA-TAB-A210-16GB не обичам да копувам втора употреба но ако знаеш някой да продава както казваш ти нещо марково не използвано кажи линк Също обмислям и http://www.technomarket.bg/products/09126176/blaupunkt-endeavour-1000Изкажете някакво мнение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 31, 2013 Report Share Публикувано Октомври 31, 2013 Погледнете това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Milen45 Публикувано Октомври 31, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 31, 2013 Погледнете това.Не мисля не голям дисплей а и е послъгано в описанието Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Milen45 Публикувано Ноември 1, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2013 Кажете за Samsung galaxy tab 2,дайте мнение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pavkata_svt Публикувано Ноември 14, 2013 Report Share Публикувано Ноември 14, 2013 Здрасти,ползвам GALAXY TAB 2,но 10.1 инчов.Доволен съм много.Да обяснявам че е най-добрия и подобни .......,но таблета наистина е приличен.По-малкия не знам как е,но все пак е марков таблет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост