peter69pl Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Някъде из мрежата вече има неофициално спиране на Уиндоус 7 като поддръжка 2020...Майкрософт упорито иска да стъпи на Марс преди НАСА!В тази връзка спекулациите относно ХР...Както уместно някой потребител някъде написа:- Най-доброто създадено от Майкрософт...- Невероятна лека употреба...- Няма излишни падащи менюта--Впоследствие...заради глупавата чужда дума...миграция...към 7След като Майкрософт официално ще гони лъскавото отроче под номер 8!- Въобще не искам да влизам там дето не разбирам:Корпоративните клиенти...ОЩЕ НЕЩО:Мнение на потребител:- Родих се със 7-ца щото преинсталирах 3 пъти ХР!-------------------------------------------------------------------------Контрапункт:Само напълно некадърни хора биха си загробили ХР!- Преинсталиране преди 6 месеца...само за да пробвам7-ца...Моят ХР отива на 3 и половина години...Една прогноза:Майкрософт ще поддържа ХР до края на годината...2014Относно измамата: Няма никакви вируси разработвани за ХР... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Не че нещо, но всичко ми се струва като сбирщина от думи без смисъл и връзка. Какво точно се опитваш да кажеш/намекнеш? Искаш да попиташ или споделиш нещо? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Какво искаше да кажеш? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 25, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 В допълнение:ХР се ражда и умира и работи перфектно с NVIDIA:- Последният драйвър публикуван тук е някаква R-версия и цифровонеподписан.Принципно получавам мейл 3-4 дни след официалното излизане...Инсталиран успешно и май най-добрият... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Продължавам да не загрявам каква е целта на темата и какво точно се опитваш да кажеш. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 25, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Споделям...че не е нужно да затриваш най-доброто с лека ръка... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Кое е това най-доброто? Кой го затрива? Защо мислиш, че някой го затрива? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 25, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Майкрочарк...кой?Естествено ще го крепя до умирането ми на харда...Някъде след още 3 години.Сега след или под...в секюрити ъпдейт NET 3.5Вече няма сривове и лети на пушка... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Хайде пак се почва с глупавите драматизации, граничещи с глупост. 1. Никой не затрива нищо. Това, което ще се случи, е, че ще се спре поддръжката на операционната система, т.е. няма да има повече актуализации за нея. Windows XP може да бъде изтеглена, закупена, инсталирана и използвана от всеки желаещ потребител. Не виждам къде има "затриване" и "смърт". Казано иначе: ако толкова ти харесва да си използваш Windows XP, никой не те спира и няма да те спира да го правиш. Какъв е проблемът? 2. Windows XP далеч не е най-доброто. Най-доброто от техническа гледна точка към настоящия момент е Windows 8.1. Windows XP за времето си беше много добра операционна система и спрямо предхождащите я считам за голяма крачка в правилната посока, но нека сме обективни и да не плуваме в морето на носталгията, а да погледнем фактите. По-новите операционни системи на Microsoft предлагат много голям брой подобрения. Това, че обикновеният потребител вижда само една дребна част от тях, не значи, че те не са там. Вече има тема за това. Не ми се навлиза в подробности отново. И също така не схванах какви са тези неща за NVIDIA и вируси. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 25, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Ще Ви отговоря на последното:- Последният драйвър на НЕВИДИА пупликуван тук в разделсофтуер е цифрово неподписан от производителя.- За вирусите: Лъжат корпорациите с рекламна цел...за 7!Вируси за ХР може насила да търсиш за да тестваш системата за сигурност.Какво не е ясно?ОчевАдно се залага на 8-ца...Демек за разлика от XP...смъртта на седмицата е предизвестена...Общо взето целта беше някаква съвсем актуална тема...Другаде отдавна се пишат мнения...Кое е лошото?Че мога да държа ХР до умиране на хардиска...Или евентуално нарочна хакерска атака...Иначе както писах по-горе само по-некадърен и от мен ще преинсталира ХР! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 След като се спрат актуализациите за XP, това означава че няма да има и никакви ъпдейти за него. С което идва смъртта му. Ако микрософт направят сервизен пакет с наличните актуализации, то има шансове да поживее.Само че XP е трабантче, а Win8, Win7 са мерцедеси. Като не си свикнал на висока скорост, кретай със старото. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Ще Ви отговоря на последното:- Последният драйвър на НЕВИДИА пупликуван тук в разделсофтуер е цифрово неподписан от производителя.- За вирусите: Лъжат корпорациите с рекламна цел...за 7!Вируси за ХР може насила да търсиш за да тестваш системата за сигурност.Какво не е ясно?ОчевАдно се залага на 8-ца...Демек за разлика от XP...смъртта на седмицата е предизвестена...Общо взето целта беше някаква съвсем актуална тема...Другаде отдавна се пишат мнения...Кое е лошото?Че мога да държа ХР до умиране на хардиска...Или евентуално нарочна хакерска атака...Иначе както писах по-горе само по-некадърен и от мен ще преинсталира ХР!Какво общо има драйверът на NVIDIA? Какво доказва това, че е цифрово подписан? Те всички официални драйвери на известните производители са цифрово подписани. Не разбирам накъде биеш. Как така лъжат? Какви са точно лъжите? Ако намекваш, че Windows XP е сигурна операционна система и че е по-трудно да се зарази от Windows Vista и по-новите, то си дълбоко в грешка. Също така си в грешка и за това, че не се пише зловреден софтуер за Windows XP (ако правилно разбирам, че си мислиш). Как така смъртта на Windows 7 е предизвестена, а на Windows XP не е? И двете операционни системи си имат дати, на които ще им бъде спряна поддръжката. Това значи, че смъртта и на двете е предизвестена. Ако изобщо считаме спирането на поддръжката им за смърт. Вярно е, че спирането на поддръжката се отразява много негативно върху сигурността на една операционна система, но това не е равносилно на смърт. Би било смърт, ако нямаше повече възможност да се закупи или използва въпросният продукт, а то ще може. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Нека и аз да се включа във диалога.Та, за това че ще се спре потдръжката на ХР-то.Това съвсем не означава че иде краят на света.Ще се спре само потдръжката на Microsoft.Няма да има актуализации.Искам да попитам-че какво от товаАз познавам много хора, които никога не си ги инсталират.И самата ОС си върви пак.Могат да си правят всичко като тези, които са със актуализации. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 25, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Ма защо ме караш 3-и път да пиша черно на бяло...Свали и инсталирай драйвъра от 2-а страница на ХР...И виж че НЕ Е е цифрово подписан...Ако колегата ти не го е подменил...За второто: Дано като Администратор Ви светне:- Вируси за ХР почти не се правят...Рекламна цел е подканянето за бърза миграция в 7,че видиш ли ХР ще го напълнят с вируси...Стана ли Ви ясно вече?Като очеВадно не твърдя нищо...Нека и аз да се включа във диалога.Та, за това че ще се спре потдръжката на ХР-то.Това съвсем не означава че иде краят на света.Ще се спре само потдръжката на Microsoft.Няма да има актуализации.Искам да попитам-че какво от товаАз познавам много хора, които никога не си ги инсталират.И самата ОС си върви пак.Могат да си правят всичко като тези, които са със актуализации.Аз естествено това го знам...Само не разбрах по коя причина четете наобратно... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Ма защо ме караш 3-и път да пиша черно на бяло...Свали и инсталирай драйвъра от 2-а страница на ХР...И виж че НЕ Е е цифрово подписан...Ако колегата ти не го е подменил...За второто: Дано като Администратор Ви светне:- Вируси за ХР почти не се правят...Рекламна цел е подканянето за бърза миграция в 7,че видиш ли ХР ще го напълнят с вируси...Стана ли Ви ясно вече?Като очеВадно не твърдя нищо... Аз естествено това го знам...Само не разбрах по коя причина четете наобратно...Малко ме обърка. Все съм си мислил, че драйверите са от производителя.И нямат нищо общо със Microsoft. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост