Flyer Публикувано Октомври 22, 2013 Report Share Публикувано Октомври 22, 2013 Здравейте, Въпроса ми е свързан с конкретен проблем, но и с информация относно, как работи User Acount Control в Windows 7, така, че всяка информация относно него ще ми бъде полезна. Проблема е, че на лаптоп с включен UAC, безжичната мрежа е забранена, но паролата, която трябва за разрешаването й, не е достъпна. Има ли начин за заобикаляне на този контрол на акаунта и включването на връзката. Информативно се интересувам, ако има наложен контрол над профил в Windows 7, има ли начин той да се премахне, когато администраторската парола е неизвестна и без да се затрият криптирани данни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 22, 2013 Report Share Публикувано Октомври 22, 2013 Описание на User Account Control (UAC) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Октомври 22, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2013 Описание на User Account Control (UAC) Чувствам се засрамен, че първо не потърсих. Чудесна, статия! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 23, 2013 Report Share Публикувано Октомври 23, 2013 Да се опитам да отговоря на въпросите. Всъщност и аз ще задам един: каква парола е нужна за разрешаването на безжичната мрежа? Имаш предвид самите мрежи в контролния панел?Паролата на потребителски акаунт може да бъде сменена и без да е известна. Има си инструменти за това. В такъв случай обаче ще се изгубят всички пароли за достъп до Интернет страници, запаметени в Internet Explorer, както и всички електронни писма и файлове, които са криптирани. Доколкото знам няма начин да се избегне това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Октомври 23, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2013 Потребителския акаунт, който се използва е ограничен, но има втори, който е с администраторски права, и е необходима неговата парола, за промени по системата. Става въпрос за мрежите в контролния панел. http://www.my.hostbg.net/uploader/upload/Flyer/Wi-Fi.pngИмам инструмент за премахване на такива пароли, но не искам да рискувам с затриването на информация, и понеже се натъквам на такива ограничения не за първи път, се питах дали има заобиколен път да се направи това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 23, 2013 Report Share Публикувано Октомври 23, 2013 Можеш да опиташ да влезеш във вградения администраторски акаунт под Safe Mode и от там да направиш промени по заключения администраторски или да създадеш нов такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост