Jump to content

Здравейте, малко помощ!


Препоръчан пост

Здравейте, трябва ми малко помощ относно правенето на форум.. Имам няколко въпроса и ето ги и тях :

 

1. Може ли да ми дадете сайт от където мога да си направя САМО форум по възможност на безплатен хостинг и след това да мога да го прехвърля на платен?!

2. Мога ли да прехвърля форума или сайта ми от ovo към net,com и т.н.

3. SMSHosting предлагат ли панел чрез който се улеснява работата върху форум/сайт?

Link to comment
Сподели другаде

Искам да се включа към ovo, но ако спре самия сайт ще спре и моя нали?

И отделно ако си прехвърля сайта от ovo на някакъв друг домейн ще си работя пак от там или от някъде другаде, ако може малко да ми обясните..

Link to comment
Сподели другаде

Ако може да ми кажете примерно къде има хубава и безплатна система от която да си направя форум ще съм много благодарен. И тази система да е трайна в смисъл да не е някой сайт, който да го затворят след 2-3 дена и да си изгубя всичко в форума, а да съм сигурен. И искам да попитам, ако си направя форум на безплатен хостинг и т.н. мога ли да изтегля информацията му по някакъв начин? И другия ми въпрос е дали може да ми предложите сайт с платен хостинг и домейн, но да мога да го разработвам просто.

Link to comment
Сподели другаде

За да си направиш форум, трябва да си избереш първо хостинг (безплатния не е за предпочитане), да си изтеглиш някоя безплатна форумна система като phpBB например или да си закупиш такава от платените. Да си създадеш база данни на сървъра и да качиш форума чрез ФТП клиент. Инсталираш самата форумна система и след това си купуваш домейн, и го пренасочваш към хостинга. При инсталиран по този начин форум, може да го местиш после където си поискаш. Може да си направиш и сайт.

 

Ето и линк към добра хостинг компания.

Link to comment
Сподели другаде

Безплатният хостинг не е за предпочитане, защото не ти дават никакви гаранции, че сайтът ти утре няма да изчезне, не ти дават и никакви гаранции, че утре целият хостинг няма да изчезне, а също така често има и абсурдни ограничения като брой посещения от едно IP на ден.

Като не си качил всички файлове - все едно нищо не си направил. Качи ги всички - виж какви грешки ти дава FTP клиента, провери си интернет връзката дали не прекъсва, може от сървъра на хоста да е проблема - тогава ще трябва да говориш с поддръжката, ако някой ти обърне внимание

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...