skeptik Публикувано Октомври 14, 2013 Report Share Публикувано Октомври 14, 2013 Здравейте , обръщам се отново към Вас ,защото от тук явно получавам най-добрата помощ . Започвам отдалеч ,за да стане ясно и да не пропусна нещо . Преди близо година си взех компютър с компоненти по мой избор . Сега е с чисто нов преинсталиран уин преди 3-4 дена . Ето тук качвам картинка с конфигурацията ,по-надолу ще обясня защо съм оставил да се вижда част от серийния номер на видео картата . След като го взех почна да се появява един странен проблем след като заспи компютъра не може да се събуди освен да го изключа от копчето (компютъра не може да се събуди след като заспи ,а не след като се изключи дисплея ) и след това като го пусна ме пита дали да се пусне "Normal Startup , Safe mode , Safe mode with networking" . Помислих ,че е от видео картата и я занесох за тест и казаха ,че нищо й няма . Преди 3-4 дена разглеждах в интернет отново в търсене за проблема и попаднах на това за моята карта в официалния сайт на Sapphire ,където пишат ,че карти преди 13 януари тази година със сериен номер под A130300061911 , а моята е под него както можете да видите дават различни проблеми . Clean boot с ATI картата ,компютъра не може да се събуди .Сега съм с вградената видео карта на дъното и пускам "clean boot" и след като заспи компютъра като натиснах клавиатурата си тръгна "resuming windows " смятам ,че беше нормално .НО СЛЕД ТОВА отново провах ,но натиснах мишката и ми изкара син екран само веднъж се случи ето тук .dump файла - линк .Oтдадох го на липса на драйвъри те все още липсват два ,които не знам как да ги инсталирам линк . Не знам вече какво да мисля дъно ли е карта ли процесор ли рам ли . Извинявам се за дългия коментар но ако можете да кажете мнение , че вече ми писна да говоря със сервиза и нищо да не казват .Aз клоня най -много към това ,че проблема е някъде във видеото но Вие ще прецините ,каквото е необходимо още ще кача като снимки . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост