danina Публикувано Август 22, 2006 Report Share Публикувано Август 22, 2006 Я, кой имал рожден ден днес!Изключително ми е приятно да те поздравя с празника и да ти пожелая сбъдване на всичките ти мечти.Моят специален поздрав за теб: Цък! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Август 22, 2006 Report Share Публикувано Август 22, 2006 ЧРД и от мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 22, 2006 Report Share Публикувано Август 22, 2006 ЧРД и от мене !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 22, 2006 Report Share Публикувано Август 22, 2006 Честито и от мен. Желая много здраве и щастие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Август 22, 2006 Report Share Публикувано Август 22, 2006 Честит Рожден Ден и от мен,много любов, много здраве, прекрасен и щастлив живот Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Август 22, 2006 Report Share Публикувано Август 22, 2006 Благодаря ви много, приятели!Да сте ми живи и здрави и вие! От мен наздраве и до нови срещи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 24, 2006 Report Share Публикувано Август 24, 2006 С известно закъснение поради липсата на компютър - Честит Рожден Ден Петя. Да си жива и здрава, и все така усмихната. Радвай се на прекрасната си дъщеря и ви пожелавам много приятни мигове и весели емоции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Август 27, 2006 Report Share Публикувано Август 27, 2006 Аз много на патерици, но бих желала да честитя рождения ти ден.Много здраве и щастие ти желая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост