чико Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Аз съм с Win 7 Ulti SP1 x64. Откъде мога да му задам когато батерията се напълни да ме уведомява с балонче от трея (както прави когато се изпразни)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Не зная ,уиндоус да има такава функция .Предполагам ,че за тази цел ще трябва да ползвате някакъв допълнителен софтуер . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2013 Report Share Публикувано Октомври 16, 2013 И аз не знам да има такава настройка. Можеш евентуално да видиш дали някоя програма няма да ти свърши работа като например Battery Monitor или BatteryInfoView. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
чико Публикувано Октомври 19, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2013 Добре, а друго нещо ми хрумна да питам: лаптопа е ето такъв http://www.samsung.com/bg/support/model/NP270E5V-X01BG-techspecs Има ли да гася само екрана а самият компютър да продължава да си работи (примерно да свири музика)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 19, 2013 Report Share Публикувано Октомври 19, 2013 Това би трябвало да ви даде отговор: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
чико Публикувано Октомври 20, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2013 да, това го знам. имах предвид ръчно да го гася (като му дам команда разбира се щото си няма копче за целта) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 20, 2013 Report Share Публикувано Октомври 20, 2013 Тогава прочете тук, как стават нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
чико Публикувано Октомври 21, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2013 Нещо не разбрах за какво ми е това. Питам за начин когато поискам с няколко клика да изключа екрана, не да сменям плана на мощност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 21, 2013 Report Share Публикувано Октомври 21, 2013 Да видим така:Прочетете коментарите:1 и 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
чико Публикувано Ноември 16, 2013 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2013 Мерси. Чак сега се наканих да го направя, заотва сега пиша. Това последното от предложените беше каквото ми трябва Ей виж че можело Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост