topchica Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Добър ден, в последните 2 дена имам голям проблем с PCто , докато играех игри ми се рестартираше PCто, след което updatnahVideo drivera, и проблема изчезна но днеска Докато гледах 1 stream компютъра пак се ресна и точно като зареди уиндоуса направи звука " РРРРРРРРРРРРРРРРРР" и пак се ресна, след което забелязах че докато гледам клипчета или играя CPUto е почти на 100%.ако някой има някакви идеи как да го оправя ще съм му много благодарен. :S ето и снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Нямаше да е лошо спокойно да опишете проблема на български език.Щом проблемът е от 2 дни само...Сканирайте с Малуербитес или друга подобна,при положение чене сте проверили за зарази по друг начин...Това се сещам в момента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Добър ден, в последните 2 дена имам голям проблем с PCто , докато играех игри ми се рестартираше PCто, след което updatnahVideo drivera, и проблема изчезна но днеска Докато гледах 1 stream компютъра пак се ресна и точно като зареди уиндоуса направи звука " РРРРРРРРРРРРРРРРРР" и пак се ресна, след което забелязах че докато гледам клипчета или играя CPUto е почти на 100%.ако някой има някакви идеи как да го оправя ще съм му много благодарен. :S Когато се рестартира, имаше ли син екран със бели букви?Ако затвориш лисицата, процесора пак ли седи на 100% ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
topchica Публикувано Октомври 13, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Когато се рестартира, имаше ли син екран със бели букви?Ако затвориш лисицата, процесора пак ли седи на 100% ?не син екран няма, първия път изписа нещо че липсва някакъв файл в c/windows след това като се рестартираше нямаше нищо просто или забива и прави звука "RRRRR" , а при изключването на прозореца където се произвежда видеото процесора пада на 20% ~ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Можеш ли да направиш снимка, какво ти изписва за липсващият файл.А от снимката се вижда че във момента мозилата ти е натоварила процесора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
topchica Публикувано Октомври 13, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Можеш ли да направиш снимка, какво ти изписва за липсващият файл.А от снимката се вижда че във момента мозилата ти е натоварила процесора.ам не мога защото само първия път като se ресна го изписа и то за 2-3 секунди, а мозилата натоварва само като гледам някакво клипче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Имаш ли restore point преди проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
topchica Публикувано Октомври 13, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Имаш ли restore point преди проблема?не Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 ам не мога защото само първия път като se ресна го изписа и то за 2-3 секунди, а мозилата натоварва само като гледам някакво клипчеМожеш ли да пробваш да стартираш мозилата без добавките. Или както се казва във безопасен режим.А за липсващият файл може да пробваме да го възстановим. Но ще ти трябва да имаш инсталационният диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
topchica Публикувано Октомври 13, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Можеш ли да пробваш да стартираш мозилата без добавките. Или както се казва във безопасен режим.А за липсващият файл може да пробваме да го възстановим. Но ще ти трябва да имаш инсталационният диск.как точно да стартирам мозилата без добавките ? :S Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Добре де,приятелю!Как го хваща липсата тоя файл...нали нищо не си изтривал.Я опитай стандартните неща...рестартирай F8 бешеИзбираш last good configuration или преди това чек на системния диск...после за зарази.Тези стъпки следва да се направят преди наистина да има друг проблем.(що се касае някои проблеми с браузъри...аз изтривам папката с флашплейъра например на Хром...че си пречат с уиндоуския и неясно защосе включва сам) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 как точно да стартирам мозилата без добавките ? :SВъв менюто помощ има ред Рестартиране със изключени добавки.Не разбрах имаш ли инсталационен диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 13, 2013 Report Share Публикувано Октомври 13, 2013 Няма никакви причини да ровиш в Мозилата...Причината не е там...най-лесно я деинсталирай.И провери пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oktay Публикувано Октомври 20, 2013 Report Share Публикувано Октомври 20, 2013 здравеите имам следният проблем компа се рестартира сам, излезе син екран с бели букви. при пускането ми излезе една грешка с код: BCCode : 100000d1 BCP1 : F7BE0FFC BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000BCP4 : B1ECD815 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 C:\DOCUME~1\8686~1\LOCALS~1\Temp\WER4bbe.dir00\Mini102013-01.dmpC:\DOCUME~1\8686~1\LOCALS~1\Temp\WER4bbe.dir00\sysdata.xml помогнете. ето и снимка : http://img96.imageshack.us/img96/7272/n5ju.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Октомври 20, 2013 Report Share Публикувано Октомври 20, 2013 здравеите имам следният проблем компа се рестартира сам, излезе син екран с бели букви. при пускането ми излезе една грешка с код: BCCode : 100000d1 BCP1 : F7BE0FFC BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000BCP4 : B1ECD815 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 C:\DOCUME~1\8686~1\LOCALS~1\Temp\WER4bbe.dir00\Mini102013-01.dmpC:\DOCUME~1\8686~1\LOCALS~1\Temp\WER4bbe.dir00\sysdata.xml помогнете. ето и снимка : http://img96.imageshack.us/img96/7272/n5ju.pngА защо не си отвори отделна твоя тема?Това единичен случай ли е?Ако е така, няма повод за притеснение.Винаги може да се случи и то на най добрите компютри.Проблем ще е ако е системно.Ще изчакам за отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост