miazmatik Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Ползвам Windows 8 Enterprice и макър,че съм включил създаване на точки за възстановяване на системния диск, такива не се създават. Преинсталирах наскоро и пак е същото, изписва ми че на компютъра не са създадени точки за възстановяване на системата. Ръчно създадох такава току що и нямаше проблеми,но се чудя защо не се създават автоматично,ако някой идея ще съм му благодарен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 Плъзгачът да не е на 0% в прозореца за определяне на мястото за точки за възстановавяне? Защото това съм го виждал при Windows 7, трябва ръчно да се нагласи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 9, 2013 Report Share Публикувано Октомври 9, 2013 На мен лично често ми се случва плъзгачът сам да иде на нулата, вероятно в екстремните случаи, когато му трябва памет, а диска е препълнен. Имай си едно на ум, че на точки не можаш да разчиташ, камо ли за първите по-важни точки. С времето те се самоунищожават от системата и на тяхно място се насаждат по-нови. Ако се наложи възстановяване, възможността по подразбиране е за една две по-ранни точки. След време обаче и те изчезват. Както сега е при мен - на нула. Свиквай с липсата на точки, изполвай софтуер за бекъп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Октомври 10, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 10, 2013 Не беше съвсем на нула но много малко беше заделеното пространство, заделих му достатъчно,надявам се сега да няма проблеми. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 10, 2013 Report Share Публикувано Октомври 10, 2013 Колкото и да заделяш, ще се изтриват. Не си мисли, че ще ти се пазят. Аз не ползвам оптимизираща програма и си заминават. Трябва да се научиш да правиш точките ръчно преди съмнителния процес!Тоест - от днес за днеска. От утре за утре. Иначе си гориш като факла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Октомври 10, 2013 Report Share Публикувано Октомври 10, 2013 Не знам има ли разлика в новите ОС от ХР,но да правиш през ден Restore Point на "ръка" е най-малкото смешно!Естествено,че се изтриват и се държи последната или общо до 2,айде 3.Пък най-лесно се почистват с CCleaner,която умишлено запазва последнатадо създаването на нова... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост